2777
2789
واقعا

اره...شوهرم بارها گفته نصب کن گفتم نه بابا چیه 

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی از خوراکی های که با شوهراشون میرم بیرون میخورم هم میذارن

برای پول یسری ادما خودشونم میفروشن چرا انقدر ساده ایی 

چرا پشت پرده این بلاگرا و شاخهای مجازی نمیبینی 

دقیقا این شاخهای مجازی از عمد با پول همین مردم که میرن لایک و ریپلایشون میکنن میرن رستوران و از عمد ...

اره دقیقا ...پارسال یه مدت میرفتم بت گوشی همسرم اینستا ... بعد دیدم از لحاظ روانی بهم میریزم همش فکر میکنم بچه هام خوب غذا نخوردن خوب میوه نخوردن و ....

بعد دیدم نه بابا زمان بچگیای خودمم همینطوری بوده همیشه ساده بوده میوه ها و غذاها...مگه اون زمان تجملات بود اخه...

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

چرا من نگاه میکنم حسرت نمیخورم

ببین مافیای پشت بلاگرا و شاخهای مجازی هدفش همین ناامید کردن مردم و جووناس کم کم توام اسیر میشی 

هدف اون گروهکهاو سازمانهایی که بهشون وصلن اینه 

یدختری تعریف میکرد تو اینستا میگفت ی سازمانی بلاگر میخواستن رفتم گفتن خونه ماشین لباس خوردو خوراک و حقوق ماهیانه بهت میدیم فقط اون هدفی که ما بدنبالش هستیم و جلوی دورببین نمایش بده 

اینستا گند زد

اینستا باعث شد مردم خیلی ناامید بشن از زندگی هدفشون این بود 

یکی از مشکلات مردم همین اینستاس باید زودتر فیلترش میکردن 

قاتل جوون جووناس فساد فحشا مواد خلاف ...