2777
2789

تو رفتاراش همه جوره بهم میرسه از همه لحاظ مالی یا جاهای دستمو میگیره خونه کمکم میکنه

ولی میدونم منو دوسنداره یکی دیگرو میخواد 

هرکاریم میکنم به زبون نمیاره چرا جدا نمیشه ازم ولی مطمعنم ک منو دوسنداره و ناچارا  داره زندگی میکنه 

حس بدیه 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا زورکی میخواهی یکی رو دوست داشته باشه؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

خب بیشتر زنوشوهرا همینطورن

چیز عجیبی ک نیس

مثلا برادرشوهرم چندسال تو کف من بود

یا شوهر خواهرم چندسال تو کف زن داداشش بود

یا اون شوهر خواهرم خیانت میکرد به خواهرم

همه درد مجبوری همو تحمل میکنن

این فکرا رو ازت دور کن مردی که زنشو نخاد آرامش زن براش مهم نیست چه برسه کمک کردن تو کارا

اخه یکیو خیلی دوسداشت باهاش بهم خیانت کرد اون زمان منو پاک از یادش برد خیلی بهم بدی و بی توجهی کرد رسما منو نمیخواست من حماقت کردم دستو پا زدم برگشتم به زندگی 

و همسرمم اصلا نمیتونست به اون ادم برسه واخرشم مجبور شد با من باشه 

چرا برات مهمه ذهن خوانی کنی  و برا خودت ببری و بدوزی .. بزار فکرش هزارجا بره مگه مهمه ؟

مهم این الان تو زنشی و کنارته و داره براتو خرج میکنه 

شوهرای ما که  میگن دوستت دارم ولی از اون درحال خیانته ما چی بگیم پس   

به نظدم ادم کسیو دوست نداشته باشه میتونه بهش اسیب نروسونه ولی نمیتونه اون دو خط اولو دایم انجام بده

خیلی ادم دلسوزیه زمانی هم ک بهم خیانت میکرد و علاقش به یکیو جلو روم نشون میداد بازم به من میرسید ولی جلو اون خانم نه 

پیشه اون خانم با من بد میشد منظورم اینه از رو ترحم این کارارو واسم میکنه 

خیلی ادم دلسوزیه زمانی هم ک بهم خیانت میکرد و علاقش به یکیو جلو روم نشون میداد بازم به من میرسید ولی ...

خودتو ازش بگیر ببین تلاش میکنه برا به دست آوردن یا نه اگر تلاش کرد حتما میخادت

وصل به یه مو
چرا برات مهمه ذهن خوانی کنی و برا خودت ببری و بدوزی .. بزار فکرش هزارجا بره مگه مهمه ؟مهم این الان ...

برا من نمیگه دوستدارم از رو ترحم فقط تو خونه خیلی بهم کمک میکنه ولی نه دلش واسم تنگ میشه نه علاقه داره بهم نه نزدیکم میشه 

وقتی هم میگم تو ک با کسی گه عاشقشی بهم خیانت کردی وقتی میدونستی خانوادش نمیدن منو چرا وسط بازی دادی همش دلت پیششه از رو اجبار چرا با منی بهم میگه تو خودت برگشتی تو زندگی با اینکه اینارو فهمیدی 

چرا خب شاید خودت این حس و داری اگه دوستت نداشت که باهات ازدواج نمیکرد

بهد از ازدواج با من با یکی دیگ اشنا شد درحدی ک تورویه همه وایستاد بخاطرش  به راحتی ازمن گذشت 

خودتو ازش بگیر ببین تلاش میکنه برا به دست آوردن یا نه اگر تلاش کرد حتما میخادت

چطوری ازش بگیرم ؟

اینم بگم اصلا واسش دوریم مهم نیست میرم خونه مادرم اصرار میکنه بمونم نیام پیشش به بهانه های مختلف میگه بمون نیا 

بهد از ازدواج با من با یکی دیگ اشنا شد درحدی ک تورویه همه وایستاد بخاطرش به راحتی ازمن گذشت

ای وای چقدر بد درکت میکنم ایشالله مشکلت حل بشه و شوهرت فقط عاشق تو باشه وصمیمیت به زندگیتون برگرده اللهم صل علی محمد وآل محمد ناراحت نباش به خدا توکل کن