ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
این فکرا رو ازت دور کن مردی که زنشو نخاد آرامش زن براش مهم نیست چه برسه کمک کردن تو کارا
اخه یکیو خیلی دوسداشت باهاش بهم خیانت کرد اون زمان منو پاک از یادش برد خیلی بهم بدی و بی توجهی کرد رسما منو نمیخواست من حماقت کردم دستو پا زدم برگشتم به زندگی
و همسرمم اصلا نمیتونست به اون ادم برسه واخرشم مجبور شد با من باشه
چرا برات مهمه ذهن خوانی کنی و برا خودت ببری و بدوزی .. بزار فکرش هزارجا بره مگه مهمه ؟مهم این الان ...
برا من نمیگه دوستدارم از رو ترحم فقط تو خونه خیلی بهم کمک میکنه ولی نه دلش واسم تنگ میشه نه علاقه داره بهم نه نزدیکم میشه
وقتی هم میگم تو ک با کسی گه عاشقشی بهم خیانت کردی وقتی میدونستی خانوادش نمیدن منو چرا وسط بازی دادی همش دلت پیششه از رو اجبار چرا با منی بهم میگه تو خودت برگشتی تو زندگی با اینکه اینارو فهمیدی
بهد از ازدواج با من با یکی دیگ اشنا شد درحدی ک تورویه همه وایستاد بخاطرش به راحتی ازمن گذشت
ای وای چقدر بد درکت میکنم ایشالله مشکلت حل بشه و شوهرت فقط عاشق تو باشه وصمیمیت به زندگیتون برگرده اللهم صل علی محمد وآل محمد ناراحت نباش به خدا توکل کن