2777
2789

سلام ما خونمونو جا ب جا کردیم و اومدیم نزدیک مادرشوهرم امروز اثاث کشی داشتیم خونمون گاز و آب لوله کشیش به مشکل برخورده تا شنبه و ما امشب نه گاز داریم نه آب مادرشوهرم با اینکه میدونستن نه اومدن خونمون موقع اثاثکشی و نه زنگ زدن بگن شما امروز اومدین وسایلت هنوز تو کارتونه گازتون و آبتون وصل نیس امشب بیاین شام اینجا یا برا خواب بیاین اینجا سرده خونتون شوفاژش کار نمیکنه بچت و خودتون مریض میشید اصلاااا زنگ نزد منم میخوام موقعی ک اومد ازش توقع کنم و بهش بگم ک کلا قهر کنه بره پیداش نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مادرشوهر من باشه گلگی کنم چهارتا چیز میگه من باید معذرت خواهیم کنم ازش بگم حق با شماست ببخشید

نه میخوام بگم همینجور ک از پسرش توقع کار داره ما هم باید توقع داشته باشیم بالخره پدر و مادرن

نه میخوام بگم همینجور ک از پسرش توقع کار داره ما هم باید توقع داشته باشیم بالخره پدر و مادرن

میدونم چی میگی کلا مادرشوهرا همینن الان میخوای ناراحتیتو بگی اون صدتا چیز میگه که حق با خودش بوده 

بنظرم خوب کاری کرده از همون اول غریبه وار رفتار کرده که باز نگی هنوز نیومدیم رفت وامدشون باز شده ... ...

خب خدا کنه همیشه اینجوری باشه من مشکلی ندارم با غریبه بودن بدیش اینه اثاثمو چیدیم دیگه ول کنم نیستن

قوی باش به روی خودت نیار خودتو محکم نگه دار یه روزی اونم تو موقعیت تو میمونه بعد تو هم مثل خودش بی تفاوت باش اگر شاکی شد بگو چرا باهاتون مثل خودتون رفتار میکنیم بهتون بر میخوره انقدر از خودتون بدتون میاد .

میدونم چی میگی کلا مادرشوهرا همینن الان میخوای ناراحتیتو بگی اون صدتا چیز میگه که حق با خودش بوده

اونم حرفاشو بزنه مهم اینه من بگمش ک فردا توقع کار از من نکنه