2777
2789

سلام دوستان لطفا حلالم کنید واسه همه چیز  ولایکم کنید وتوی نظر سنجیم شرکت کنید🥲💔اخه عذاب وجدان دارم

تعداد رای : 18
نظرسنجی
اره گلم
7
38%
اره صدردصد
11
61%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم.توضیحی بده راهنمایی کنیم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خوب، انتخاب کن راستی یه گزینه هم اصافه شد نمازشب💔🥲اینو یادم رفت💔🥲چون، میخوام ازسایت برم واسه همی ...

حلالی عزیزدلم

ایشالا هرجاهستی موفق وسلامت وتندرست باشی😍😍🥰🥰🥰

((تورو خدا در خواست ندین ))

چرا جانممم؟؟

چون توی یه تاپیکی زده بودن یه حسم، ششمی بیا دم در 😂

ومنم رفتم و به اون اسارتر فقط مشخصاتش گفتم نه هیچی اخرش همه ریختن سرم ها این بر میگرده یا چی میشه اخرش یکی امد گفت چون دیشب بااجنه ارتباط برقرار کردی واسه همین درست گفتی منم تعجب کردم گفت جان یعنی دیشب با اجنه در ارتباط بودم اونم گفت که مردمو سرکار گذاشتی اهشون میگیره وفعلان و وعجبیب ترین چیز هم واسه اونم درست بودن فقط یک یا دوتاش غلط، بودن 💔🥲😭

متوجه نشدم.توضیحی بده راهنمایی کنیم

چون توی یه تاپیکی زده بودن یه حسم، ششمی بیا دم در 😂

ومنم رفتم و به اون اسارتر فقط مشخصاتش گفتم نه هیچی اخرش همه ریختن سرم ها این بر میگرده یا چی میشه اخرش یکی امد گفت چون دیشب بااجنه ارتباط برقرار کردی واسه همین درست گفتی منم تعجب کردم گفت جان یعنی دیشب با اجنه در ارتباط بودم اونم گفت که مردمو سرکار گذاشتی اهشون میگیره وبازیچه دست تو شدن وفعلان و وعجبیب ترین چیز هم واسه اونم درست بودن فقط یک یا دوتاش غلط، بودن 💔🥲😭

چون توی یه تاپیکی زده بودن یه حسم، ششمی بیا دم در 😂ومنم رفتم و به اون اسارتر فقط مشخصاتش گفتم نه هی ...

بازم خوبه که به اشتباهت پی بردی عزیزممم این اتفاق نصیب هر کسی نمیشه که متوجه شه و معذرت خواهی کنه و فک کنم تو تنها ادم باوجدان در این مورد بودی حداقل ...پس خودتو اذیت نکن ❤️

منم تا حالا از چندتاشون پرسیدم و بهم منفی گفتن و قلبم تیکه پاره شد حالت راست یا دروغش واقعا نمیدونم ...اگه خودم به شخص حس شیشم بودم هیچوقت چیزایه منفی که میدیدم مث نرسیدنو اینا رو حداقل جواب نمیدادم :) 

من که نه شما را میشناسم نه می‌دونم بابت چی حلالیت می‌خواین اما نکنید اعتماد آدم ها احساس آدم ها وقت ...

نه منم دوست ندارم با احساسات ادم ها بازی کنم بالاخره اون هام ادمن ولی میخوای مشخصاتتو حدس بزنم

ادم خوش برخوردی هستی  زیادی مهربونی واهل معاشرت هستی و قدت نسبت بالایی داری عاشق یه نفری وبه یه موضوع اهمیت میدی

کدام درست بودن؟ 

خوب، انتخاب کن راستی یه گزینه هم اصافه شد نمازشب💔🥲اینو یادم رفت💔🥲چون، میخوام ازسایت برم واسه همی ...

کتوجه نمیشم چی میگی عزیزم 

اولین باره میبینمت کاری نکردی حلال کنم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست