2777
2789
عنوان

کراکر رژیمی 😍😍🥰🥰

1263 بازدید | 12 پست

بیاین واستون دستور پخت یه نوع کراکر رژیمی آوردم 😘😘

کراکر رژیمی 

تخم کتان سه چهارم لیوان

دانه ی چیا یک چهارم لیوان

آب جوش یک لیوان

تخم افتاب گردان و هندوانه نصف لیوان

کنجد یک پنجم لیوان

نمک

ادویه ی دلخواه مثل سبزی ایتالیایی، پودر سیر اورگانو یا پول بیبر (یک نوع فلفل قرمز پرک شده)

دانه چیا و تخم کتان را باهم مخلوط کنید و یک لیوان آب جوش بهش اضافه کنید و نیم ساعت زمان بدید تا تخم کتان و چیا لعاب بده. بعد باقی مواد و اضافه و مخلوط کنید.

حتما برای پخت از ورق نسوز استفاده کنید و گرنه نونتون به کاغذ روغنی معمولی میچسبه.

به کمک به ورق دیگه حسابی تان رو نازک و یکدست کنید.

زیر و روی نان رو خیلی خیلی کم چرب کنید.

- دمای فر در فرگازی ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه.

- برای فر برقی دمای ۱۷۰ درجه فن کانوکشن روشن.

- تستر دمای ۱۶۰ درجه.

- سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۰ درجه حالت کانوکشن.

- هواپز دما ۱۴۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه.

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

@بهار2124  

کاش بودیا🤕🤕

@miss00_zahra  

😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

@چرچیلم  

امروز از سرکار برگشتی ماشینت و تو خیابون دیدم😁😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نوش جان عزیزم😍🌹 اون دانه چیا رو تا حالا اسمش رو نشنیده بودم 😅

قربونت😍🥰اااا جدی میگی؟ دانه پرخاصیتیه

اره اصن نمی‌دونستم چقدر خلوت تاپیک

اهوم بهار ک نیست ، دیگه کسی و صدا نزدم 🤕

@چرچیلم امروز از سرکار برگشتی ماشینت و تو خیابون دیدم😁😁

سلام جیگر داده بودم راننده ببره بشوره

حتما رفته دور دور☹

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

سلام جیگر داده بودم راننده ببره بشورهحتما رفته دور دور☹

سلام ب روی ماهت😍😍

ااااا چه بی مسئولیت😁😁

گفتم نکنه اومدی محله ما و افتخار ندادی بیای کلبه ی درویشی ما 🥺🥺

سلام ب روی ماهت😍😍ااااا چه بی مسئولیت😁😁گفتم نکنه اومدی محله ما و افتخار ندادی بیای کلبه ی درویشی ...

شما عزیزی🧡

انشالله با هیتلر و نازی میام که خوش بگذره

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

شما عزیزی🧡انشالله با هیتلر و نازی میام که خوش بگذره

قدمتون روچشم😍🥰

ببخشید رشته تون چیه

محیط زیست (اکولوژی آب - تنوع زیستی)، چطور؟