بیاین واستون دستور پخت یه نوع کراکر رژیمی آوردم 😘😘
کراکر رژیمی
تخم کتان سه چهارم لیوان
دانه ی چیا یک چهارم لیوان
آب جوش یک لیوان
تخم افتاب گردان و هندوانه نصف لیوان
کنجد یک پنجم لیوان
نمک
ادویه ی دلخواه مثل سبزی ایتالیایی، پودر سیر اورگانو یا پول بیبر (یک نوع فلفل قرمز پرک شده)
دانه چیا و تخم کتان را باهم مخلوط کنید و یک لیوان آب جوش بهش اضافه کنید و نیم ساعت زمان بدید تا تخم کتان و چیا لعاب بده. بعد باقی مواد و اضافه و مخلوط کنید.
حتما برای پخت از ورق نسوز استفاده کنید و گرنه نونتون به کاغذ روغنی معمولی میچسبه.
به کمک به ورق دیگه حسابی تان رو نازک و یکدست کنید.
زیر و روی نان رو خیلی خیلی کم چرب کنید.
- دمای فر در فرگازی ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه.
- برای فر برقی دمای ۱۷۰ درجه فن کانوکشن روشن.
- تستر دمای ۱۶۰ درجه.
- سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۰ درجه حالت کانوکشن.
- هواپز دما ۱۴۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه.



