2777
2789
عنوان

پسرزایی

656 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها وقتتون بخیر 

دکترا توی ایران ویزیت آنلاین هم انجام میدن؟ 

یه سوال دیگه داشتم اگه خودتون یا آشناها تون برای پسر دار شدن پیش دکتری رفتید و به لطف خدا نتیجه گرفتید خیلی بزرگوارید اگر با من هم در میون بزارید.

اگر دکتر متخصصی تو این زمینه میشناسید بهم معرفی کنید 

پیشاپیش از وقتی که میزارید خیلی ممنون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین اینو درست کن بخور

خرما+ارده+مغزیجات  رو قاطی کن بخور م میوه هم موز و انبه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
سلام من دوتا پسر دارم ولی خدا بهم بخشید پیش متخصصی نرفتیم انشالله خدابهت ببخشه دوست خوبم ی سری نکا ...

خدا براتون حفظشون کنه انشالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن 

ممنون عزیزم آره می‌دونم مثلا گرمی خوردن و اینها ولی خواستم از یه دکتر خوب مشاوره بگیرم

گرمی ک اره

روز دوم تخمک گذاریت رابطه برقرار کن

قبلشم بشین تو اب و جوش شیرین

بگو شوهرتم قهوه بخوره یا عرق کاسنی

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

لایک

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز