2777
2789
عنوان

پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 27 پست
ممنون عزیزم آره می‌دونم مثلا گرمی خوردن و اینها ولی خواستم از یه دکتر خوب مشاوره بگیرم

من کلا سردی میخورم اهل خوردن گرمیجات نیستم پنیرو گوجه خیارم زیاد میخوردم قبل تخمک گذاری هم رابطه داشتم بعدش تو تایم تخمک گذاری نتونستم اقدام کنم فکرمیکردم دختره ولی بچم پسره .

سلام بارداری و تعیین جنسینت به محیط رحم خانم بستگی داره اگر محیط رحم قلیایی باشه فرزند پسر  اگه اسیدی باشه فرزند دختر میشه استفاده کردن قرص های مختلف مانند فلوکونازول یا انواع شیاف ها ممکن تغییر در محیط ایجاد کنه و بعد اقدام تعیین جنسیت رو کامل تغییر بده و تعیین جنسیت با رعایت رژیم غذایی در طول ۳ ماه یا بیشتر انجام میشه با رژیمی که میدن کم کم محیط رحم تغییر میکنه و ۵۰ درصد اون جنسیتی که میخوایین تعیین میشه تعیین جنسیت ۱۰۰ در صد فقط آی وی اف

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا حفظش کنه واستون انشالله

ممنونم ان شاالله شما هم صاحب یه پسر سالم و زیبا بشید.فقط خواستم بگم بعد بارداریم فهمیدم اقدام تو تایم تخمکگذاری و خوردن گرمیجات به پسر دارشدن زیاد کمک نمیکنه برای من کلا برعکس شد

پس حتما سومی رو هم پسر میاری منم دوتا پسر دارم اما اصلا به فکر سومی نیستم دوتا کافیه

من شوهرم حالا ک دوتا پسر دارم دختر میخواد ولی نه خودش سردی میخوره ن من ینی دوغ حذفه کلا شاید تابسونا

خدایا شکرت🙏🏽

2790
2778
2791
2779
2792