2777
2789
عنوان

کی به قسمت ورزق اعتقاد داره

143 بازدید | 16 پست

به نظرتون فکرم درسته یا اشتباه ما تلاش مون زیاده شرایط شغلی مون هم بد نیست ولی در آمدمون نسبت به زحمتی که میکشیم خیلی کمه دیگه ناامید شدم خیلی برام مهم نیست تلاش هم نمیکنم چون احساس میکنم رزق مون خیلی کمه کی حرفم را قبول داره

من قبول دارم.و برای کارهاتون به ائمه متوسل بشید یا برای انجام کاری یا گرفتن نعمتی بگویید اللهم بارک ...

ممنون عزیزم.از این کارا هم میکنم ولی بازم از یه حد مشخصی بیش تر نمیشه با اینکه شغل مون آزاده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلد نیستید پس انداز و سرمایه گذاری کنید

خواسته هاتون رو اولویت بندی کنید بلافاصله بعد از اینکه حقوق گرفتید با بخشی از اون طلا ،سکه یا دلار بگیرید نمی دونم راجب این قضیه تحقیق کنید یا سپرده بذارید بعد یه مدتی وام بگیرید وسیله ای بگیرید و قسط هاشو پرداخت کنید

حقوق رو تقسیم کن بین پس انداز،ضروریات و تفریح 

هر چه پیش آید ؛ خوش آید...

آره اینم قبول دارم.ولی تو همین وضعیت بد هم خیلی ها تو رفاه هستند

بعضیا خوب همیشه هستن که درآمد خوبی دارن ولی متأسفانه بعضیا کسب کارشون حلال نیست یعنی حرام خوری میکنن سود زیادی بابت محصول میگیرن یا کارای دیگه

🎯🤍☝️

حس ناراحتیوعذاب وجدان نداشته باش بنده خداگرونی بیدادمیکنه کشورهای دیگه سال‌های سال تورم ندارن مال ماساعتیه ....خداشاهده باهروی میشینم وحرفمون ازدردودل درمیادهمه مینالن 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

من قبول دارم این حرفتون رو. حتی چند روز پیش داشتم به همین موضوع فکر میکردم. تا سال پیش که من کارمند بودم و حقوق بگیر بودم شوهرم کارش همش نصف و نیمه و پروژه های کاریش زود تموم میشد. از وقتی استعفا دادم شوهرم کارش بیشتر رونق گرفت. انگار یک حقوق ثابت هست و از اون بیشتر ما نمیتونیم دربیاریم. الان میترسم باز بخوام یک کاری شروع کنم اون از کارش بیفته

حس ناراحتیوعذاب وجدان نداشته باش بنده خداگرونی بیدادمیکنه کشورهای دیگه سال‌های سال تورم ندارن مال ما ...

عمر وجوونی مون تلف شد.هرکی تو این دوره یه خونه ۵۰ متری بخره انگار فیل هوا کرده