2777
2789

ولی تنها جایی که راحت میتونم درد دل کنم نی نی سایته

مدل طولانیه نیاز های عاطفیم و ج... بدجور تحت فشارم گذاشته احساس میکنم کمبود محبت شدیدی دارم اصلا همجنس خودم دوستم خانوادم هرکی هم محبت کنه بازم راضی نمیشم از خودم بدم اومده دلم محبت یه مرد میخواد خدا بگم قبلی رو چیکار کنه ۳ سال باهام بود ولی سرد بی تفاوت بی شعور ۳ سال تمام دور بودم ازش دلتنگ بودم با دوران کرونا یکی شد همدیگر ندیدیم بهونه گرونا میکرد نمیومد پیشم خیلی سخت گذشت

بعد از اون تمایل شدیدی ب ازدواج دارم 

آقایون جون عمتون هرکی تون اگه احساسی تو اون دل ندارید اگه دنبال چیزای دیگه و منافع هستید این همه سال عمر و جوونی و شادابی یه دختر هدر ندید من الان نه تفریح میخوام نه عشق و حال نه پارتی نه سفر نه گردش من الان فقط همسر میخوام محبتشو میخوام میدونم خیلی بده ولی دارم واقعیت میگم همیشه انکارش میکنم وای واقعیت همینه😣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مجردیام همینجوری بودم

میفهمم چی میگی 

همه ی دوستاو دورو بریام یکیو داشتن یا پارتنر یا همسر من خیلی حس تنهایی بدی داشتم 

امیدوارم زودتر ی آدم درست بیاد توو زندگیت