2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

36438 بازدید | 31 پست

با سلام نوزاد من ۲ ماه ۲۰ روزشه..کولیک ونفخ وخیلی کم رفلاکس داره..خیلی بیقراره وگریه میکنه..وخواب نداره دایم رو پامه وبا صدای سشوار میخوابه...دیگه خسته شدم کولیکیز میدم پدیلاکت عرق نعنا وزیره با نبات بعد هرغذا میخورم..شکمشو باروغن زیتون چرب میکنم غذای نفاخ اصلا نمیخورم..اما همچنان نا ارومه..چیکار کنم

بزارش سر شونت بعد شیرش راه برو تا نفخش برطرف شه

وقتی خیلی اریت میکرد برین تو ماشین دور بزنین بخاطر تکونای ماشین نفخش ازاد میشه میخوابه

شکمشو جهت عقربه های ساعت اروم ماساژ بده

خودت ارامشتو حفظ کن تا بچت ارامش بگیره

هممون بیخوابیم

عادت میکنی

خداروشکر کن روپا ارومه

من پسرم از روز اول باید راهش میبردیم

بچته باید باهاش راه بیای

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچم سه ماه و خورده ایشه خیلی شبا نشسته میخوابم اون روپامه

یا رو مبل تکی مچاله میشم بچه سر شونمه میخوابم

دو سه ساعت خواب در کل روز ینیییی عالیییی واسه من

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

واي الهي ميام اين ني ني هاي بلا رو ميخورم ها !!! شما از كاراي بچه تون ميگين قند تو دلم اب ميشه دلم واسه ني نيم تنگ ميشه

تيكرواسه تولد دخترمه ،من به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد   

وای یاد خودم افتادم پارسال این موقعا پسرم دو ماه و نیمه بود من خواب برام ارزو بود😣.ولی خدا خیر بده دکترو بهش بایوگایا و کامی وی داد ارامش کرفتیم.برای رفلکس هم موتیلیوم داد آب رو آتیش بود

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

وای یاد خودم افتادم پارسال این موقعا پسرم دو ماه و نیمه بود من خواب برام ارزو بود😣.ولی خدا خیر بده ...

میشه عزیزم درمورد داروهات بیشتر توضیح بدی..از کجا تهیه کنم وطریقه مصرف

میشه عزیزم درمورد داروهات بیشتر توضیح بدی..از کجا تهیه کنم وطریقه مصرف

کامی وی برای همین دل درد و نفخه که ایرانی هست.عرق شاطره و ازین چیزاس که داروخونه میده فک کنم ۷ ۸ تومنه.بایوگایا هم خیلی خیلی سخت گیر میاد من تا خارجه هم دنبالش گشتم.برای اینه که باکتری های مفید روده رو میسازه که این بچه ها کولیکشون اروم بگیره.روزی ۵ قطره بود.ولی کامی وی هروقت درد داشت میپیچید من نیم سی سی تا یک سی سی میدادم بهش.موتیلیومم برای رفلاکس بود که واقعا عالی بود.اونم سخت پیدا میشه

بایوگایا وکامی چین عزیزم یکم بیشتر توضیح بده

استاتر جان ۱۰روز بچه ات کاملا اروم میشه،همین که پا گذاشت ۴ماهگی انگار یهویی گریه هاشو ازش گرفتن😂😂بچه منم کولیک داشت،هزارتا دکتر بردیم و انواع داروهارو تست کردیم،تا ذره ای اثربخش بودن ولی همینکه رفت ۴ماهگی اروم اروم شد،کولیک یه دوره سه ماهه هست،همین که رد کنی بچه کاملا خوب میشه،اگه بچه ات رفلاکس خفیف داره به هیچ عنوان بهش عرق نعنا نده،با رفلاکس در تضاده،شدیدش میکنه،تحمل کن ۱۰روز دیگه راحتی،

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷

راست میگه برای رفلاکس عرق نعنا سمه واسه همین من کامی وی میدادم گریپ میکچر نمیدادم.اما پسر من تا ۴ ۵ماهگی دل درد داشت اگه دارو نمیدادم که میپوکیدم از خستگی و بیخوابی

سلام دختر منم یک ماهشه کولیک داره هم صبح ها دو ساعت گریه می کنه هم غروب انقد شدید که با هیچی آروم نمیشه دارو هم دکتر کولیک از داده خود منم باهاش هر بار گریه میکنم دیگه دارم افسرده میشم،  این طبیعی که دوبار در روز کولیک بشه؟

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........
سلام دختر منم یک ماهشه کولیک داره هم صبح ها دو ساعت گریه می کنه هم غروب انقد شدید که با هیچی آروم نم ...

هزیزم منم شرایط تورو دارم گریه سمه..منم اوایل فقط کارم گریه بود..انگار راه درمانش فقط صبوریه..تا میتونی از مادر وخواهرت کمک بگیر..وبه همسرت بگو بیشتر بهت توجه کنه..گه گداری با ماشین برین دور دور

هزیزم منم شرایط تورو دارم گریه سمه..منم اوایل فقط کارم گریه بود..انگار راه درمانش فقط صبوریه..تا میت ...

آخه اصلا طاقت گریه هاش و ندارم، نوزاد شما چند وقتشه؟ در روز چندبار اینطوری میشه، دختر من یک ماهشه، دوبار در روز شدید میشه دردش

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........

نماینده انحصاری و مورد تایید اینفاکول انگلستان در ایران و امارات ( شرکت بازرگانی افسری )

دفتر امارات : 00971553431034

دفتر ایران : 09190075070

سفارش ثبت آنلاین در وب سایت

درمان قطعی کولیک و دل درد نوزاد قطره اینفاکول اصل انگلستان