2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 36438 بازدید | 31 پست

عزیزم مشکل پسرت رفع شد؟!!من تاپیکارو میگردم دنبال یه راه واسه کولیک...پسر منم یه سره درحال گریست پدر منو درآورد😐خودشم اذیت میشه...بلاخره ازچه چیزی نتیجه گرفتین؟!!شبا تا دیروقت بیداره واذیت میکنه .خسته شدم از زندگی😥

عزیزم مشکل پسرت رفع شد؟!!من تاپیکارو میگردم دنبال یه راه واسه کولیک...پسر منم یه سره درحال گریست پدر ...

سلام دوست عزیز بچه تون بهتر شده منم الان بچه م هشتاد روزشه یه دوهفته هست گریه هایه خیلی بدی میکنم انواع دارو رو امتحان کردم دیگه نمیکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز بچه تون بهتر شده منم الان بچه م هشتاد روزشه یه دوهفته هست گریه هایه خیلی بدی میکنم ان ...

سلام عزیزم بله ...دقیقا تاهمون 4 ماهو نیم طول کشید الان پسر یه اقای به تمام معناست خیلی باشخصیت واروم شبام 11 شب میخوابه الحمدالله...مطمئن باش همه این روزا تموم میشه منکه پسرم اولین کولیکی خانواده بود همه ذهنیت خاصی ازدلپیچه و پروبیوتیک های معده نداشتن همش میوفتادن سرم که شیرت سیرش نمیکنه ازاون طرفم پسرم 1 ماهه بودتب ویروسی گرفت بیمارستان بستری شد.اطترس دوباره مریض نشدنش،2 ماه ازخونه بیرون نرفتم با یه بچه گریه کن صبح تاشب خونه تنهابودم دیگه داشتم روانی میشدم که خداروشکر بهتر شد تنها دارویی هم که یکم ارومش میکرد کولیکز المان بود...نمیدونم حرفام بدردتون خورد یانه..اما منم وقتی بهم میگفتن 4 5 ماه خوب میشه میگفتم حرف الکی میزنین من مطمئنم تا اخرش گریه کن میمونه منم روامی میشم 😂😂😮اما الحمدالله خوب شد.شمام امیدوار باش.

سلام عزیزم بله ...دقیقا تاهمون 4 ماهو نیم طول کشید الان پسر یه اقای به تمام معناست خیلی باشخصیت وارو ...

خیلی خوشحال شدم برات

خداراشکر بچه منم بهتر شده الان علائمه رفلاکسو نشون میده که انشاله اونم زود خوب بشه ممنون بابته همدردیت

سلام 

عزیزم

من این چندتاکاروکردم مشکلم بهترشد

1_داروها تاسه روز نه امتحان کن ببین چطوریه

پسرمن به دارو adحساسیت داشت

مثل موادمخدرعمل میکردمیخوردشارژمیشد

به سره بیقراری وبیدارمیموند

دوم آب بجوشد بزاریخچال آزاد جوشیده استفاده کن

برای خوردن

شستن سینه و قطره چکون بچه

از به تخت که دیدش بیشتره دادتان کمتره

استفاده کنی برای خوابش

امکان این تخت های گهواره ای

که به 4طرف بچرخه

اروغشوبگیر

گاهی بهش بخواب به پشت بزار روی سسنت شیربخوره 

ترنجبین هم 1سی سی ظهر و شب ها

بعدسردی خودت آبجوش نبات بخور

آمآبه بچه هرگزنده

شربت گریپ میکسچر بعدهردوبارشیرخوردن 1سی سی

راستی آون گهواره ای که گفتم قیمتش نسبت به بقیه تخت هاکمتره من قبل عیدنوازمغازه گرفتم 120تدمان

ودرضم خودت شربت لاکسی ژل

منیزیم هیدروکساید 8%

هریک روزدرمیان یک قاشق مجزه میکنه 

وبعضی ازبچه هادوتاگاهی سه تاآروغ دادن

به یکی پایین نیار

وروشکم بخوابن روی یه بالشت گرد بزرگ

حکم بازی داره یه کم بالاپایین کن

ازگریه اولش نترس

یعنی باورکن بچه هیچکس مثل بچه من شدید نبود تاشش ماه کبود میشد ازکولیک خیالت راحت اینا روانجام بدی راحت میشه دکترا میگن رژیم نگیر اما واقعیت رابطه مستقیم سردی شیرماکه بچه دل درد میکنه  من لبنیات وبادمجون کاهو قطع کردم اگرم یکم شیرمیخوردم ۵ تاخرما میخوردم سردی شوبگیره 

۱شکمش روباشیرت ماساژبده ورعین حال سشوارم بگیرم ۵ دقیقه بعدشکمش روببند

۲ نعناع خشک تازه یاترنجبین روبانبات دم کن بده باپارچه ردکن توشیشه بده بهش یاحتی آب داغ بعدش راحت میشه این کاراروباهم انجام بده خوب میشه هیچ ضرری نداره 

واینکه داروگیاهی هم چیزایی دارن که شیرتوگرم کنه ان شالله خوب میشه 

ودآخر مهم ترین چیز رژیم غذایی خودته

سلام بچه ها واسه درد کولیکه نوزادتون حتما قنداقو امتحان کنید معجزه میکنه البته نه قنداقه مامان بزرگامونا همون قنداقایی که میفروشن نوزاد من ۲۳ روزشه چند شبه گریه های وحشتناک میکنه وقتیم که میخوابه تو خواب همش زور میزنه آرامش نداره بچه دیشب که باز داشت گریه میکرد و هیچ جوره آروم نمیشد همسرم بالشت گذاشت رو پاش دخترمو خوابوند روش دستو پاشو گرفت و تکونش داد دخترم درجا ساکت شد خوابش برد بعدم گذاشتمش تو قنداقش طفلی بعد چندشب راحت خوابید من قطره اینفاکولم گرفتم اونم بدک نیست ولی قنداق عالیه 

خدایا شکرت🙏

دختر منم نوزاد که بود کولیک داشت و اذیت میشد و داروهای شیمیایی مختلف هم روش اثر نداشت ولی از داروهای گیاهی که طب سنتی افلاطون داد بهش دادم و الهی شکر نتیجه داد شمارشو برای مامانا میزارم بلکه ناراحتیشون برطرف بشه 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
سلام عزیزم بله ...دقیقا تاهمون 4 ماهو نیم طول کشید الان پسر یه اقای به تمام معناست خیلی باشخصیت وارو ...

سلام خوبین هستین هنوز ؟ پسرمن الان سه ماه و هشت روزشه هنوز شکمش نفخ و گاز فراوان داره یه هفته آرومه یه هفته هرروز کولیک می‌کنه بی‌قراره منم باورم نمیشه خوببشه میگم این همیشه همینطوره بهم میگن چهارماهش بشه خوب میشه واقعا چهارماه بشه ینی سه هفته دیگه خوب میشه ؟

سلام خوبین هستین هنوز ؟ پسرمن الان سه ماه و هشت روزشه هنوز شکمش نفخ و گاز فراوان داره یه هفته آرومه ...

سلام پسرتون خوب شد؟ من دخترم یه ماهشه دارم داغون میشم انقد که گریه میکنه و بی خوابه 😭

فروش انواع شیر خشک های 

اسید امینه مانند نئوکیت ،الکر ،کومیداژن

ایرانی اپتامیل اچ ا ،پپتی،پپتی جونیور،نان اچ ا ،اپتامیل پره پی دی اف ،اف ام اس،ببلاک پره مچور،پی دی اف،

کندامیل ال اف ،انتی رفلاکس و انتی کولیک

انواع شیر خشک های وارداتی مانند سیمیلاک،اس ام ا،اپتامیل،گلدن گات،هیپ،لیتل اسلیپ و.......

انواع مکمل های افزایش وزن مانند شیر ملیع پدیاشور پلاس ،اینفترینی،ریسورس جونیور،پپتامین جونیور،نوترینی درینک،نیدو درب قرمز پدیاشور و......

انواع داروهای برند و معتبر برای رفلاکس موتیلیوم و نکسیوم و گاویسکون و..... داروی کولیک مانند ایزیکول بیبی،اینفاکول و ساپ سیمپلکس

انواع انتی بیوتیک های خارجی زیترومکس و ازیتروملیسین

انواع مکمل برای افزایش وزن،قد،ایمنی،مولتی ویتامین،افزایش اشتها و......

انواع تب بر

انواع دارو زادیتن .،کروئنو.....

انواع پوره ،سرلاک،پوره ساندیسی،‌پاف،بیسکویت و.....

مشاوره رایگان مادر و کودک جهت افزایش شیر 

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩۰۹۰۵۶۴۵۰۸۱۳🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

پیج اینستاگرام :.  Babyalergic2023