2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 18 پست
نه

آخه یه خانوم دیگه هم بود دقیقا همین مشکل شما رو داشت طفلی، عزیزم بنظرم اول از در دوستی وارد شو و خیلی به شوهرت محبت کن ببین عوض میشه ، اگه نشد از مشاور حتما کمک بگیر حتی مشاوره آنلاین و رایگان هم هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کی با همکار خانمش ۲۰ دیقه حرف میزنه و هرهر کر کر میخنده

من مجردم راستش

ولی با توجه به چیزایی ک دیدم میگم

خیلیا این روابط واسشون عادیه و کاملا بدون منظوره مخصوصا وقتی دو طرف عاشق همسر خودشون باشن

اما من اصلا اون خانوم و همسر شمارو نمیشناسم

فقط میتونم بهتون بگم ک اینقد سریع بهم نریزید چون اینجام قطعا خیلیا میان میگن اره حتما ی چیزیش هست

بجاش مثل ی فرد بالغ با همسرتون صحبت کنید و ناراحتیتونو بهش بگید ببینید نظرش چیه 🤍 

متأسفانه فضای بیمارستان خیلی خاله زنکیه

یه مشاوری به یه بنده خدا که اونم دقیقا مشکل شمارو داشت گفت بود که یه نامه بنویس برای شوهرت ازش تعریف کن و بگد چقدر بهش اعتماد داری دوسش داری و کارایی که برات کرده چقدر برات ارزشمنده و بعد در آخر سربسته بهش بگو کنار این همه محبت فکر میکنم اگر با همکارای خانومت کمتر معاشرت کنی خیلی ممنونت میشم میدونم هیچ قصد و نیتی ندارین و عالم همکاریه ولی خودتو بذار جای من.

دوستت دارم

همسرت