دیروزم متخصص بردم قطره فکر کنم کدی کید داد ی وعده دادم فرقی نکرد وعده دوم دادم بلافاصله به قدری استفراغ کرد که وحشت کردم
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نعنا خشک رو مثل پودر بکن تو اسیاب بریز تو ماست بده بخوره بعد سماق بریز تو ماست بده بخوره هرردز چندین بار تکرار کن خاکشیر با آب سرد درست کن غلیظ بده بخوره...خاکشیر رو با آبگرم کسی بخوره یبوستش برطرف میشه با آبسرد بخوره اسهالش خوب میشه
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
نعنا خشک رو مثل پودر بکن تو اسیاب بریز تو ماست بده بخوره بعد سماق بریز تو ماست بده بخوره هرردز چندین ...
مشکل اینه که چیزی نمیخوره
هرچی هم بهش بدم بالا میاره
بخدا بچم میمیره😭
ظهر ی مقدار ماست و برنج بزور خورد کمی هم شیر خورد همه رو آورد بالا
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
والا روز اول بردمش اون موقع هنوز اسهال نگرفته بود فقط می آورد بالا
دوباره بعد اسهال بردمش چون تهوع داشت دارو تو معدش نمی موند
خدا بچه هاتو سلامت نگه داره برات عزیزم
مرسی عزیزدلمبازم خداروشکر ان شالله زودتر اوکی بشه حالا بچت اسهاله من پسرم یبس شده چند روزه گفتم خدا ...
😂😂
واقعا