2777
2789
خوابگاهم🫠 عصرش که کسی باهام نیومدشبش هم که اون اومد گفت از اخلاقت خوشم نمیاد و فلان

بیا بچه ها تاپیک زدن چطور از رفیق صمیمیم فاصله بگیرم حال روحیمو نابود کرده 😂😂😂 شاهد از غیب رسید 

دیدییی بیا اینم دوست تحویل بگیر ✨

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
کلا ساکتمغیر اجتماعی

بین این همه أدم که خدا آفریده بالاخره یکی هم هست که دختر ساکت و به قول شما غیر اجتماعی دوست داشته باشه. البته شما از بار منفی برای تعریف از خودت استفاده کردی. منم مثل شمام و همین طور در مورد خودم فکر می کنم باور کن. اما دنیا همیشه اینجور نمی مونه. فقط اینو بهت بگم که خودت رو همینطور که هستی بپذیر و به زور دنبال دوست پیدا کردن نباش. به اولویت های دیگه زندگیت فکر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین این همه أدم که خدا آفریده بالاخره یکی هم هست که دختر ساکت و به قول شما غیر اجتماعی دوست داشته با ...

دیگه خسته شدم بس که درس رو گذاشتم اولویت

چون که انقدر بی عرضه ام که هیچ کار دیگه ای نمیتونم کنم

دیگه نمیتونم واقعا نمیتونم  

چیکار کنماخرین دوستم بودهیچ دوست دیگه ای ندارم چه دختر چه پسر

خوب ببین چطوری رفتار میکنی ک میذارن میرن 

اعتمادبنفس نداری ؟

پیششون میگی هرکی منو میبینه میره ؟

اهل بگو بخند نیستی یا زیادی  اهل جلف بازی ؟

یه کم روخودت  کارکن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

باور کن ۹۰ درصد دخترا همینجوری فکر می کنن کلن ولی اینجوری نمی مونه تا زمانی که نیازمند دوست باشی مثه ...

اون سراسر مشکل بود

ولی من چون هیچ کس دیگه نبود باهاش مونده بودم

الان میبینم اونی ک خودش هزارتا مشکل داره هم منو ترک کرد

دیگه نمیدونم

فساد😑😑در مسیر صیغه ولی کلی ثواب هم ریخته....

صیغه درسته و گناه هم نداره خیلی هم صواب داره هم دائم هم موقت.

در صیغه، زن در صورت داشتن رابطه نزدیک باید عده نگه داره یعنی دو تا عادت ماهانه ...... مهریه هم تعیین میشه یا اذن پدر میخواد یا زن باید مطلقه باشه .....

خوب ببین چطوری رفتار میکنی ک میذارن میرن اعتمادبنفس نداری ؟پیششون میگی هرکی منو میبینه میره ؟اهل بگو ...

نه من هیچی نمیگم به کسی

حتی به خانوادم هم چیزی نمیگم درمورد مشکلاتم

کلا حرف نمیزنم

اگه باهام حرف بزنن میتونم حرف بزنم

ولی اینکه خودم برم حرف بزنم نه

اهل بگو بخند هم نمیدونم 

با همونی که باهاش کات کردم که اره

ولی با ادم دیگه ای پیش نیومده

یعنی باهام حرف نزدن که ادامه پیدا کنه

دیگه خسته شدم بس که درس رو گذاشتم اولویتچون که انقدر بی عرضه ام که هیچ کار دیگه ای نمیتونم کنمدیگه ن ...

اولویت روی درس که بی عرضگی نیست. خیلی عالیه خیلی. بی عرضه میشه یکی مثل من که اولویتش رو روی درسش گذاشت اما استفاده ای ازش نکرد. سعی کن آدم موفقی شی عزیزم. الان که همه وقتت مال خودته لطفاً نهایت استفاده رو بکن نذار مثل من  سنت بره بالا ببینی دیر شده. ببینی همه به جایی رسیدن و تو به فکر دوست نداشتن بودی و وقت با ارزشت هدر رفت. وقت کوتاهه خیلی زود دیر میشه

۱۹ من فکر کردم برم دانشگاه دوست پیدا میکنمولی بازم عین مدرسه هستتوی مدرسه هم کلا تنها بودماینجا هم ه ...

باوقاری به نظرم ..... اینجوری نگو به خودت 

عزیزم تو خیلی هنوز کوچولویی خیلی روزای قشنگ در انتظارته .... قدر خودت رو بدون 

۹۰ درصد این پسرا بلد نیستن آب مماغ شون بالا بکشن بوی جوراب شون میاد اینا رو فقط خدا می،شناسه و مادراشون می شناس نشون که موجودات دست و پا چلفتی و محتاجی هستن به خانم ها .... 

اینا رو بزرگ نکن برای خودت 

بت اشون نکن 

اینم یکی زیر سر داشته که رفته بره به جهنم پس .... 

حس رها شدگی رو از خودت دور کن مثل یه غباره موقتیه عزیزم نگران نباش .... 😥

اولویت روی درس که بی عرضگی نیست. خیلی عالیه خیلی. بی عرضه میشه یکی مثل من که اولویتش رو روی درسش گذا ...

تا کی دیگه 

من فکر میکردم کنکور تموم شه این همه تنهایی تموم میشه

ولی نشد بدتر شد دیگه خانواده هم ندارم

باوقاری به نظرم ..... اینجوری نگو به خودت عزیزم تو خیلی هنوز کوچولویی خیلی روزای قشنگ در انتظارته .. ...

مشکل من فقط اون نیست

من میدونم اون به درد من نمیخورد 

ولی چرا انقدر بدبختم که باهاش بمونم چون هیچ کس دیکه ای نیس

تهش همونم بره

پیشونی منه 

اون سراسر مشکل بودولی من چون هیچ کس دیگه نبود باهاش مونده بودمالان میبینم اونی ک خودش هزارتا مشکل دا ...

پس همونه که بهت گفتم حدس ام درست بود لیاقتت رو نداشته کائنات اونو ازت دور کرده مطمئن باش حتمن وقت اش که برسه خیلی اتفاقی ظاهرا ولی از روی حکمت خدا... آدم مناسب سر راهت قرار می گیره .... قدر جوونی ت رو بدون این لحظه ها رو با درگیری ای احساسی تباه نکن به هدف های ارزشمندت فکر کن و برای اونا برنامه ریزی کن ... 

ثواب درستهافکار نفرت انگیز

صواب.

من حکم شرع رو گفتم. نفرت انگیز اینه که طرف بدون ضابطه هر روز با یکی هست. نفرت انگیز رل پارتنر رابطه شوگر و امثالهم هستن که دروازه های سقوط هم هستن و حرام.

طرف. نگاه حرام میکنه میگه هیچی نیست

طرف بی حجابی میکنه و خودشو نمایان میکنه و حیا رو کنار میزنه و باعث کلی از خیانت ها میشه میگه هیچی نیست بمن چه بقیه نگاه نکنن

لاس میزنه مگه هیچی نیست رل ه

و همین طور هوسرانی میکنه و گاهی عمیق تر هم در باتلاق فرو میره ....

نفرت انگیز اینا هستن و حامیان اینا

بعد همون طرف میاد اینجا میگه افسرده ام و .... چندبار تاپیک اینطوری دیدیم اینجا

حساب کتاب آخرت هم جای خودش حالا