2777
2789
خب من اذیتمدیروز عصر میخواستم برم بیرونبه هرکی گفتم نیومد باهام🫠دیگه منم دیدم تنهایی چه لذتی داره ب ...

یه وقتی که تنهایی با خودت حرف بزن خودت رو نوازش کن ممکنه اول گریه ات بیاد ولی به خودت بگو که خیلی دوستش داری موهاتو نوازش کن بارها توی تنهایی این کار رو بکن کسی نبینه اتیکت بهت بزنه بگه خُل شدی 😂

ولی خیلی بهت آرامش میده با درون خودت ارتباط می گیری اینجوری 

ماها همش درگیر ظواهر و بیرون که میشیم این درون رو ازش غافل میشم 

یکی هست درون تو که نیاز خیلی زیادی به مهربونی و نوازش داره 

خیلی تاثیر داره این کار حتمن امتحانش کن .... بعد هم اینکه قلبن به جای دعا برای اینکه یه آدم قدر ناشناس به زندگی ت برگرده وقتت رو صرف دعایی کن که همسر و یار مناسبی رو خداوند وارد سرنوشتت کنه چون که این چیزا مثه هندونه ی سربسته می مونه و خداوند از درون انسان ها کاملن خبر داره  غصه ی اینو نخور حتما لیاقت بهتر از اینو داشتی که این رفته  

با مامانت بروجدی میگم چرا خودتو محدود میکنی حتما باید با همسن خودم برمببین مامانا یکم غر میزنن تو را ...

خوابگاهم🫠 

عصرش که کسی باهام نیومد

شبش هم که اون اومد گفت از اخلاقت خوشم نمیاد و فلان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه وقتی که تنهایی با خودت حرف بزن خودت رو نوازش کن ممکنه اول گریه ات بیاد ولی به خودت بگو که خیلی دو ...

میدونی اخه من مطمئنم هیچ کس دیگه ای پیدا نمیشه

همونجوری که این همه سال هیچ دوستی نداشتم حتی توی مدرسه

نه فقط رل نیستمن هیچ دوستی هم ندارم

چرا  عزیزم 

منم دوستای زیادی ندارم .. ولی ۴ تا دوست خوب دارم که ۱۶ ساله باهم هستیم.. حتی تو محل زندگی هم زیاد با همسایه  هاگرم نمیگیرم در حد معمولی ام ... ولی خودمو محتاج به دیگرون نشون نمیدم ... 

چرا عزیزم منم دوستای زیادی ندارم .. ولی ۴ تا دوست خوب دارم که ۱۶ ساله باهم هستیم.. حتی تو محل زندگی ...

من همون ۴ تا دونه هم ندارم

نمیدونم 

ادم جالبی نیستم که کسی باهام دوست شه

نمی دونم چن سالته ولی حدس می زنم زیر ۲۵ باشی هنوز راه درازی در پیش داری حس یاس رو از خودت دور کن اینجوری گفتگوی منفی نکن با خودت همه ی این فکرا مجسم و واقعی میاد توی زندگی ت من اطلاع زیادی از علم جذب و اینا ندارم ولی به تجربه دیدم تمام چیزایی که اطراف ما رو می گیری،یه روزی در همین گفتگوهای درونی و تخیلات ما جایی داشته روح آدم خیلی خلقت عجیبی داره ......

وقتی کسی بخواد بره برای رهایی از عذاب وجدانش شروع میکنه به پیداکردن نقص و ایراد از طرف مقابلش بزار ب ...

نه راست میگفت

اگه من اینجوری نبودم الان حداقل دوتا دونه دوست دختر داشتم

که ندارم

کلا کسی از من خوشش نمیاد

ولی من دیگه نمیتونم انقدر تنها باشم

دارم خسته میشم

خوابگاهم🫠 عصرش که کسی باهام نیومدشبش هم که اون اومد گفت از اخلاقت خوشم نمیاد و فلان

بگو مرتیکه (ببخشید ولی خیلی بی تبیت بوده حقشه🥺) بگو تو سر تاپات ایراده تو خودت تله موشی از اخلاق من ایراد میگیری؟ برو با خرابای دورت بعدا میفهمی چیو از دست دادی 😒 یکیم با پشت دست میزدی تو دهنش تا حرف زیادی نزنه

لذت ببر از زندگی خوشحالیتو به حضور دیگران گره نزن وگرنه همیشه اینطوری میمونی

باید یاد بگیری با خودت حال کنی اونوقت بقیه هم دوست دارن بیان تو زندگیت

کاش نزدیک بودی می دیدی حرفام شعاری نیست واقعا بهت یاد میدادم چجوری قشنگیای زندگی رو ببینی ✨

بعدم سعی کن احساساتت رو بنویسی

تنهایی هم برو بیرون بعد بیا بنویس

بعد چند بار خودت میبینی اون حس تنهایی کمرنگ تر شده توجهت از خودت به بیرون و اتفاقای بیرون معطوف شده 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
نمی دونم چن سالته ولی حدس می زنم زیر ۲۵ باشی هنوز راه درازی در پیش داری حس یاس رو از خودت دور کن این ...

۱۹ 

من فکر کردم برم دانشگاه دوست پیدا میکنم

ولی بازم عین مدرسه هست

توی مدرسه هم کلا تنها بودم

اینجا هم همین شد

یدونه رل بود که باهاش حرف میزدم که اونم رفت

نمیدونم دیگه مطمئن شدم مشکل از منه

وگرنه بین این همه ادم

این همه سال 

یدونه تباید باهام دوست میشد؟

میدونی اخه من مطمئنم هیچ کس دیگه ای پیدا نمیشههمونجوری که این همه سال هیچ دوستی نداشتم حتی توی مدرسه

باور کن ۹۰ درصد دخترا همینجوری فکر می کنن کلن ولی اینجوری نمی مونه تا زمانی که نیازمند دوست باشی مثه سایه این جریان ازت فرار می کنه ولی وقتی برات کم اهمیت و کمرنگتر شد دنبالت میاد صبر داشته باش 

به بدی های اون طرف فکر کن و برای خودت پررنگ شون کن سعی کن نقطه ضعف هاش رو بزرگ ببینی و حتی بنویس و پاره کن بریز دور به مرور از چشم ت می افته بارها و بارها این کار رو انجام بده رابطه ات رو با خدا قوی تر کن باور کن به تمام هستی این ارتباط می ارزه خداوند دوستیه که خیانت نمی کنه همیشه وفاداری و  داناست و قدرتمنده ....تو یه همچین دوستی رو داشته باشی و ببینی بی نیاز عالم میشی ....