2777
2789
بابا ولمون کن عاموووچ ربطی داره عزیزم این همه دختر زیبای تنها تو دنیا وجود داره بخدا هیچ ربطی نداره ...

آفرین قدرت واقعی یعنی همین که عادت کنی اول از همه کلمه ی تنهایی رو حذف کنی و برچسب نزنی این تنهایی نیست اسمش قدرته و اگه کسی بتونه این نقطه رو توی زندگی ش پیدا کنه خیلی ارزشمنده هیچ چیز باارزش تر از بی نیازی به خلق خدا نیست مردم همین که می فهمن بهشون نیاز داری تو رو برده ی خودشون می کنن ولی اگه بتونی به اون نقطه ی بی نیازی برسی و از اونجا رشد کنی نگاهت به زندگی خیلی تغییر می کنه مثل کوه قوی میشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فقط رل نیستمن هیچ دوستی هم ندارم

منم ندارم خوشبختم 😂✨🫂 

اتفاقا بقول استادمون انسان ها در تنهایی رشد میکنن

ول کن زندگیو سخت نگیر باور کن حضور آدما تو زندگیت فقط روحتو خسته می‌کنه اینستا و اینا رو نبین باور کن دوستا همیشه به هم اسیب میزنن آخرش 

در ضمن که هیچ ایرادی نداری بازم میگم پذیرفته نیست که بگی چون ایراد دارم دوستی ندارم

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
آفرین قدرت واقعی یعنی همین که عادت کنی اول از همه کلمه ی تنهایی رو حذف کنی و برچسب نزنی این تنهایی ن ...

من واقعا تنهام

حتی دوتا دونه دوست دختر هم ندارم

هیچکس

دیگه این اسمش تنها بودن و منزوی بودنه

منم ندارم خوشبختم 😂✨🫂 اتفاقا بقول استادمون انسان ها در تنهایی رشد میکننول کن زندگیو سخت نگیر باور ...

خب من اذیتم

دیروز عصر میخواستم برم بیرون

به هرکی گفتم نیومد باهام🫠

دیگه منم دیدم تنهایی چه لذتی داره برم 

نرفتم

منم ندارم خوشبختم 😂✨🫂 اتفاقا بقول استادمون انسان ها در تنهایی رشد میکننول کن زندگیو سخت نگیر باور ...

خیلی هم عقیده ایم ولی اینستا هم  هنوز خوبه خیلی نکته های فنی میشه یاد بگیری ازش 🫤

اینجا هم خیلی خوبه اگه خوب بگردی نظرات خوب و به درد بخوری می تونی پیدا کنی 

آفرین قدرت واقعی یعنی همین که عادت کنی اول از همه کلمه ی تنهایی رو حذف کنی و برچسب نزنی این تنهایی ن ...

مرررسیییی دختر ۱۰۰ امتیاز مثبت برای این نظر فوق العاده درست تعلق میگیره به شما 😃🌷🌹

والا بخدا همینو بگو

حالا آدما تو زندگیمون بودن چ گلی به سرمون زدن که نباشن غصه بخورم؟ باور کن بیشتر وقت دارم به کارای مورد علاقم برسم بیشتر پیشرفت کردم هر روز هم لازم نیست به کسی جواب پس بدم

انقد مزایا دارم که نگو

خب من اذیتمدیروز عصر میخواستم برم بیرونبه هرکی گفتم نیومد باهام🫠دیگه منم دیدم تنهایی چه لذتی داره ب ...

باور کن خیلی داری سخت میگیری یه ۲ بار تنها برو عادت میکنی خیلیم خوش میگذره بهت 

باور کن خیلی داری سخت میگیری یه ۲ بار تنها برو عادت میکنی خیلیم خوش میگذره بهت

یه شهر دیگس جدیده

میترسم

هرچند خانوادم گفتن برو

ولی واقعا تنهایی برم چیکار خطر هم داره

خیلی هم عقیده ایم ولی اینستا هم هنوز خوبه خیلی نکته های فنی میشه یاد بگیری ازش 🫤اینجا هم خیلی خوبه ...

نه منظورم اینه توجه نکن تو اینستا همه دور و برشون شلوغه اینا همش ظاهر کاره وگرنه همه آدما هر چقدر دورشون شلوغ باشه بازم باید یاد بگیرن با تنهاییشون حال کنن

یه شهر دیگس جدیدهمیترسمهرچند خانوادم گفتن بروولی واقعا تنهایی برم چیکار خطر هم داره

با مامانت برو

جدی میگم چرا خودتو محدود میکنی حتما باید با همسن خودم برم

ببین مامانا یکم غر میزنن تو راه یکم اذیت میشی 😂 ولی خیلی خوش میگذره باهاشون امتحان کن

با خانوادت یکم وقت بگذرون مثلا با بابات برو با داداشت خواهرت