2777
2789

بنظرتون فراموشش‌میکنم ؟یکسال باهم بودیم

خیانت کرد ولی زیر بار نرفت و متوجه شدم زن داره ب زنش پیام دادم

شر شد داستان حالا ب نحوی داستان تموم شد و اون فکر میکنه من مردم و فوت کردم دیگ هیچ راهی نیست بفهمه من زندم

هرشب دارم جون میدم توی دلتنگی ولی میگم اون زن داره اون خیانت کرد مطمعن باش فراموشش میکنی 

الان میشه بگید میشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌شما خودتو بذاری جای همسرش اوکی؟ تو‌الان شوهر داری خوشت میاد یکی بیاد باشوهرت اوکی بشه عاشقش بشه دوست داری بچت بدون پدر باشه ؟   سرخودتو با کار و‌ورزش گرم کن و‌ادم‌مناسبتو‌پیدا کن 

تو اصلا خودتو دوستنداری 

از ادمهای سمی و خودشیفته که اعتماد بنفستو داغون کردن دوری کن 

برای خودت ارزش قائل باش 

اینجوری جلو بری اینده خوبی نداری اسی 

ی نره خر هرزه و کثیف و هرجاییو بت کردی برای خودت 

به نظرم همین که متوجه شدی زن داشته و بهت دروغ گفته باید ازش متنفر شی....چجوری دلتنگ همچین آدمایی میشید؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

به نظرم همین که متوجه شدی زن داشته و بهت دروغ گفته باید ازش متنفر شی....چجوری دلتنگ همچین آدمایی میش ...

دلتنگش نمیشم من از روز اول ک دیدمش عاشقش شدم و این یکسال این عشق بهش بیشتر شد نمیدونم دل شکسته ام