2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم چند وقته اين درد و دارين؟و اينكه همراه درد خشكي صبحگاهي دارين؟دردتون با تغيير پوزيشن متغيره؟با تنفس تغيير ميكنه؟و اينكه آزمايش  كلسيم ،ويتامين D، و Rf و...انجام دادين؟

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
سلام عزيزم چند وقته اين درد و دارين؟و اينكه همراه درد خشكي صبحگاهي دارين؟دردتون با تغيير پوزيشن  ...

سلام تقریبا دو روز میشه که وقتی از خواب بیدار میشم هم خواب صبحگاهی و هم خواب عصر  ، درد دارم و تا چنددقیقه بعدش درد خاموش میشه ولی دوباره تقریبا یکساعت بعدش دردهای خیلی خیلی  خفیف حس میکنم شانه سمت چپم درد دارم 

خشکی صبحگاهی متوجه نشدم منظورتون چیه گلم؟

با تغییر پوزیشن نه متغیر نیست

و هیچ آزمایشی ندادم

سلام تقریبا دو روز میشه که وقتی از خواب بیدار میشم هم خواب صبحگاهی و هم خواب عصر  ، درد دارم و ...

خب ببين عزيزم چون زمان زيادي نيست چند تا كار و انجام بدين اول اينكه موقع درد يه نوار قلب بگيرين شايد يه آنژيو ناپايدار قلبي باشه كه البته بعيده ولي واسه اطمينان بيشتر انجام بدين،و اگر درد هاتون تكرار شد حتما يه سري آزمايش از قبيل  كلسيم ،ويتامين D،و ESR,CRp,RF رو انجام بدين و در مرحله بعد گرافي از گردن و..تا نتيجه اين آزمايشات به صورت مرحله به مرحله مشخص نشه نميشه تشخيص قطعي گذاشت عزيزم 

خب ببين عزيزم چون زمان زيادي نيست چند تا كار و انجام بدين اول اينكه موقع درد يه نوار قلب بگيرين شايد ...

مچکرم عزیزم بنابراین در وهله اول نوارقلب مدنظرم باشه 

مچکرم عزیزم بنابراین در وهله اول نوارقلب مدنظرم باشه 

خواهش ميكنم عزيزم ببين تيپ دردت به قلب نميخوره بيشتر مفاصل مد نظره ولي خب چون سمت چپ هست حتما اول قلب بايد چك بشه

سلام عزیزم شما شانه دردتون خوب شد . منم دقیقا یک هفته است اینطوری شدم از خواب که بیدار میشم درد مفصل سمت راست دارم . شبها بیشتره و در طول روز خوب میشه دوباره چند ساعت بعد درد میگیره

سلام عزیزم شما شانه دردتون خوب شد . منم دقیقا یک هفته است اینطوری شدم از خواب که بیدار میشم درد مفصل ...

سلام مشکل شما چی بود؟منم صبحا از خواب پا میشم بازوی سمت چپم درد دارم