2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتک چرا؟؟برو بزنش اونم گریه کنه😐😐الانم که پری و خشمگین هستی

هرگز با احمق ها بحث نکنید آنها اول شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه ی یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند....

خودت به خودت برس برو بيرون برا خودت سوپ بخر يا پاشو درست كن چرااا منتظري اون اينكارو كنه؟؟!؟ بعدشم بهش بگو اين دعوا ك تموم ميشه ولي وقتي سرما خوردي انداختمت يه گوشه يه لقمه غذا بهت ندادم ميفهمي شرايط رو درك كني 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

گلم با گریه خوب نمیشی ، پاشو قرص بخور درد پریودت خوب شه ، نون پنیر بخور معدت نره ، یه چایی پونه دم کن حالت بهتر شه ، یه شام خوشگل بپز خودت بخور بقیش هم بریز دور ، بیا نی نی سایت ادامه بدیم باهم زندگی رو . مال منم یبار وقتی پریود بودم اومد جلوم شال و کلاه کرد با فامیلای دختوشون رفتن پارک ، یبار نپرسید چه مرگته ، از صب درد داشتمو ناهار هم نخورده بودم .اون موقع گریه کردم زیاد ولی اردش اونم نداشت زندگی . 

هیچ  

ببین... از من میشنوی هیچ وقتتتتت انتظار کمک از کسی نداشته باش حتی مادرت که عاشقته... همیشه رو پای خودت وایسا که وقتی حالت اینجوری خراب شد انقدر نشکنی به خاطر کم کاری دیگران. این بیشترین کمکی بود که میتونستم از اینجا بهت بکنم یه نصیحتی بود که به خواهر خودمم میگم.

حالا هم پاشو یه ژلوفن بخور اگه کمرت درد میکنه دو تا کلداکس هم با هم بخور کنار بخاری دراز بکش. محل سگ هم نذار بهش اگه کتکت زده و مقصر بوده

انقد متکی به شوهرتون نباشید..منتشم نکشید..بلند شو یا علی بگو برو خودت دارو بخور اب بخور..اصلنم محلش نذاریا😒اصلا فک کن وجود نداره بعدا ببین چطور به خواهش میافته

توام وقتی اون مریض شد یک آب دستش نده تا دستش بیاد😢

هرگز با احمق ها بحث نکنید آنها اول شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه ی یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند....