2777
2789

خانما من تازگیا عقد کردم و اینک قبل با همسرم دوست بودم 

راستش همسرم حقوقش اونقدری نیست که من مدام بخوام ایراد بگیرم و ولخرجی کنم ، ولی خب همسرم اصلا آدم خسیسی نیست خیلی مهربونه و دست و دلباز ، هرچی داشته باشه خرجش می‌کنه منتها همیشه به پنجم که میرسه چیزی از حقوقش نمیمونع چون بیشتر چیزهای زندگی رو قسطی برداشتیم و همسرمم کارش ی شهر دیگس برای خرج غذاش از حقوق پول برمیداره دیگ چیزی نمی‌مونه واقعا.... 

حالا ی تاپیک خوندم راجب اینکه خانوم روش نمیشد ساندویچ بخواد😂💔 من مثلا بهش میگم دلم باقلوا میخواد میشه برام بیاری؟ دلم چیپس میخواد میشه بیاری و اونم با اینکه واقعا برای هرکسی دیگ باشه پشت گوش میندازه اما همیشه برای من میاره هیچ وقت یادش نرفته هروقت چیزی خواستم ازش اما مشکل اینه من رژیمممممممم دارم 

حالا نمی‌دونم با چیزای گرون که نمیتونم واقعا خجالت زده میشه اینجوری چون خبر دارم دیگ از شرایط سختی مالی ، 

خوراکی هم که من رژیمم😭 

پس چجوری دقیقا بهش احساس مسئولیت بدم که بعداً وضعمون روی روال افتاد نسبت بمن بی مسئولبت نباشه؟؟؟ مثلا ماه پیش از حقوقش کمتر قسط داد خودش منو برد بازار برام لباس خرید خدایی آدمی نیست بی درک باشه ولی خب من نمی‌دونم دقیقا چیکار کنم🫡😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نمیکنم با این چیزا کسی احساس مسئولیت بهش، دست، بده....

ینی بنظرتون مهم نیست؟ من پدرم راستش اینجوریه که وضع مالیش الان خیلی خوبه ولی قبلا مادرم میگ روم‌نمیشده یا میدیدم پول ندارع چیزی ازش نمی‌خواستم الان پدرم با اینکه دارنده س اما خب هیچ وقت نمیتونه اینو درک کنه که مادرم پول ببره لباس بخره یا هر کدوم از ماها

براش سخته دست خودش هم نیست چون از اولش مادرم با پس انداز خودش لباس خریده چ برای خودش چ ما الآنم برای بابام سخت شده 

شوهر من ذاتا خسیس نیست نمی‌خوام ولی مثل بابام شه