2789
استرس زیادداری نگرانی زیاد داری سعی گن تنش زیاد نداشته باشی گلی

برل منم میگین شما؟

کسی هست ک بهم علاقه داشته باشه؟

کنکور امسال نتیجه اش باب میلم میشه؟

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
درباره آینده ازدواج کار من رخ بنما

فعلا گفتم بعضیا دروغ گفتن ریدن توی زهنم 

ولی چرا حس میکنم دل یکیو شکوندی 

دختری بهت پیشنهاد داده 

نم سرم درد میکنه تمرکزم ریده

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنکورت خوب میشع لی اونجور دلت میخاد نه سال دوم بعد از امسال میپری ادمه خوب سر راحت هست ت نمیبینی

عزمزمه تروخدا برامنم بگو بخدا همین الان برات آیت الکرسی خوندم

من فرهنگیان دعوت ب مصاحبه شدم و اشتباهی برام غیبت زدن ک مصاحبه نیومدی و ب ناحق رد شدم بعد الان ی حرفایی زده شده ک احتمالا بهمن ماه قبول بشم و جواب اعتراضات بیاد بنظرت تا قبل عید امسال قبول میشم؟

بنظرت شوهرم میره سر کار؟

جوابمو بده تروخدا😔

گلمممم فقط یه کلمه بگو سالم میاد بغلم انشاالله ؟؟؟

آره گلی شک نکن فقط استرسنده به خودت برات بچه دختر و پسر میبینم 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

سلام خوبین

من چند بار پرسیدم شما جواب ندادین 

ممنون میشم جواب بدین

به نظرتون من با کسی دوست میشم با کی؟ 

کی ازدواج میکنم با کی شغلش چیه؟

فعلا گفتم بعضیا دروغ گفتن ریدن توی زهنم ولی چرا حس میکنم دل یکیو شکوندی دختری بهت پیشنهاد داده نم سر ...

گلی چ انرژی  از پیمان  و من گرفتی بهم میگی

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

@کاکتوسرنگی سلام عزیزم خوبی در مورد شغل من بگو جه زمانی و کجا شاغل میشم؟در ممرد آینده هم بگو که چه زمانی ازدواج دارم با چه کسی؟مرسی عزیزم

@کاکتوسرنگی سلام عزیزم خوبی در مورد شغل من بگو جه زمانی و کجا شاغل میشم؟در ممرد آینده هم بگو که چه ...

رومینا به همه سوالات جواب داده درست نیس از من بپرسی کلی برات وقت گذاشته 

سلام میشه لطفاً منو هم‌جواب بدین من دوتا سوال دارم

کی با عشقم ازدواج میکنم؟

ایشون با جریان ادامه تحصیل و شغل من مشکلی خواهد داشت؟ حل میشه؟

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

کنکورت خوب میشع لی اونجور دلت میخاد نه سال دوم بعد از امسال میپری ادمه خوب سر راحت هست ت نمیبینی

عزیزم تروخدا منم میشه  جواب بدی ؟ براتون دعا میکنم 

امسال کنکور قبول میشم ؟ چه رشته ای ؟ 

س چرا سرد شده و چی فکر میکنه ؟ 

رومینا به همه سوالات جواب داده درست نیس از من بپرسی کلی برات وقت گذاشته

@کاکتوسرنگی عزیزم به من درست جواب دادند و گفتم حسشون خوبه،میخواهم حس شما را هم بدونم،چون الان گفتند حسشون به هم ریخته،شما هم مثل رومیناجون درست میگید،لطفا پاسخ بدهید