چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
من فرهنگیان دعوت ب مصاحبه شدم و اشتباهی برام غیبت زدن ک مصاحبه نیومدی و ب ناحق رد شدم بعد الان ی حرفایی زده شده ک احتمالا بهمن ماه قبول بشم و جواب اعتراضات بیاد بنظرت تا قبل عید امسال قبول میشم؟
گلمممم فقط یه کلمه بگو سالم میاد بغلم انشاالله ؟؟؟
آره گلی شک نکن فقط استرسنده به خودت برات بچه دختر و پسر میبینم
قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم
فعلا گفتم بعضیا دروغ گفتن ریدن توی زهنم ولی چرا حس میکنم دل یکیو شکوندی دختری بهت پیشنهاد داده نم سر ...
گلی چ انرژی از پیمان و من گرفتی بهم میگی
قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم
@کاکتوسرنگی سلام عزیزم خوبی در مورد شغل من بگو جه زمانی و کجا شاغل میشم؟در ممرد آینده هم بگو که چه ...
رومینا به همه سوالات جواب داده درست نیس از من بپرسی کلی برات وقت گذاشته
سلام میشه لطفاً منو همجواب بدین من دوتا سوال دارم
کی با عشقم ازدواج میکنم؟
ایشون با جریان ادامه تحصیل و شغل من مشکلی خواهد داشت؟ حل میشه؟
برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿
رومینا به همه سوالات جواب داده درست نیس از من بپرسی کلی برات وقت گذاشته
@کاکتوسرنگیعزیزم به من درست جواب دادند و گفتم حسشون خوبه،میخواهم حس شما را هم بدونم،چون الان گفتند حسشون به هم ریخته،شما هم مثل رومیناجون درست میگید،لطفا پاسخ بدهید