2777
2789
عنوان

شپش سر

182 بازدید | 35 پست

امروز متوجه تخم شپش تو موهام شدم زود رفتم با سرکه شستم و شونه کردم. داخل حموم سه چهار تا شپش مرده افتاد پایین از سرم

شب میخوام یا شامپو ضد شپش دوباره موهامو بشورم 

اعصابم خیلی خورده خیلی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باسلامبدبخت شدی (:

میدونممم😭😭😭😭 اخرین بار سه ساااااال تمامممم تحت درمانای مختلف بودم پوستم کنده شد تا ریشه کن شدن

موهامم بلند و پرپشته بیافته ب جونم بدبختم بدبخت

ازکجا گرفتی؟

رفته بودم شهرستان خونه فامیل دور همسرم اونجا متوجه شدن دخترشون شپش داره.. هی گفتم نریم اونجا شوهرم گفت زشته فلان. از 10 روز شهرستان 8 روزشو خونه اونا بودیم. 

اینقددد هم سرش زیاد شپش داشت که من که کنار بالشتش نشسته بودم یهو متوجه شدم یه شپش چسبیده به شلوارم 

اول از همه سرکه سیب بزن موهات بریز توی آبپاش و اسپری کن همه جای سرت لابه لای موهات ،یه نیم ساعت بزار بمونه تونستی هم بیشتر ،بعد برو حموم موهاتو با تاید و شامپو مخصوص بشور ..

موهاتو با سشوار خشک کن ،یکی دوساعت استراحت بده 

حالا سس مایونز و سرکه مخلوط کن دوباره بزار رو موهات دو سه ساعت بمونه سرتم پلاستیک ببند تا قشنگ بو بپیچه تو موهات 

دوباره برو حموم 

اصلا استراحت نده هی بشور بزن 

یه سم هست مخصوص شپش باید از سم فروشی بگیری اونو ک بزنی دیگه کلا پاک پاک میشه موهات 

مطمئن باش تو سرت پر از تخم شپشه از کسی کمک بگیر همه رو خارج کن وگرنه به راحتی درمان نمیشی

دیشب مامانم نشست کلی موهامو نگاه کرد گفت هیچی نیست فقط دو سه تا تخم شپش پیدا کرد گفت هنوز جون نگرفتن تو سرت 

موهام خیلی پرپشته راحت نیست جدا کردن تخماش واقعا 

میخوام الان موهامو اتو مو بکشم حالا نمیدونم جواب بده ولی میگن حرارتش تخماشونو از بین میبره

اول از همه سرکه سیب بزن موهات بریز توی آبپاش و اسپری کن همه جای سرت لابه لای موهات ،یه نیم ساعت بزار ...

مرسی از راهنماییت.. سرکه معمولی زدم الان ریختم ابپاش سی دقیقه هم رو سرم بود 

سس مایونز نزنم نمیشه؟ میخوام الان برم از داروخونه شامپو مخصوصشو بخرم😢

خانواده ی خودشان در گیر شده بودند یا نه منظورم خانواده ی اون بچست؟

نمیدونم واقعا ولی بعید نیست درگیر شده باشن 

دیگه من که اینقدر فاصلمو حفظ میکنم درگیر شدم خانوادش که همشم بغلش میکنن قطعا درگیرن دیگه 

حتی نگرانم مادرشوهرمم گرفته باشه!

همه لباس ها و شال ها تو بزار تو افتاب 

کل خونه رو جاروبرقی بکش

پتو و ملافه هارو و.. بزار افتاب و بشور 

حموم ک میری نرم کننده بزن ب مو و موهاتو شونه کن خود میاد بیرون 

تخم هاشو بگیر با دست

چقد خوشگلی🥹❤️‍🔥
موهای دختر من تا کمرش بود، همین ماه پیش بردم پسرونه ، زدم دورش کاملا تیغ انداخت آرایشگاه، تا خلاص شد ...

واای الهی😢 ادم دلش نمیاد😢 من بخاطر عروسیم دوس ندارم کوتاه کنم همه سختیای درمانشو دارم ب جون میخرم که کوتاه نکنم💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز