2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 35 پست
واای الهی😢 ادم دلش نمیاد😢 من بخاطر عروسیم دوس ندارم کوتاه کنم همه سختیای درمانشو دارم ب جون میخرم ...

تخمهاش مونده بود، هر کار میکردم نمیرفت.

تو مدرسه هم این مادرا که شورا هستن، داشتن ابروی بچه مو میبردن.

کوتاه کردم، باز درمیاد دیگه

همه لباس ها و شال ها تو بزار تو افتاب کل خونه رو جاروبرقی بکشپتو و ملافه هارو و.. بزار افتاب و بشور ...

مرسی از راهنماییت 

همین الان هممممه چیزایی ک ب سرم خورده بالشت شال گیره سر همه چیو انداختم تو سبد گذاشتم کنار با اب داغ بشورم🥲 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی از راهنماییت.. سرکه معمولی زدم الان ریختم ابپاش سی دقیقه هم رو سرم بود سس مایونز نزنم نمیشه؟ می ...

نه حتما بزن خیلی موثره 

لباساتم بنداز توی آب جوش جوش بعد پهن کن جلو آفتاب 

تخمهاش مونده بود، هر کار میکردم نمیرفت.تو مدرسه هم این مادرا که شورا هستن، داشتن ابروی بچه مو میبردن ...

عزیزمم باز خوبه راحت شدین دیگه.. منم زمانی که دانش آموز بودم خیلیا آبرومو بردن بخاطر همین موضوع تازه بعدش فهمیدم از همون مدرسه همش شپش میگرفتم 

عزیزمم باز خوبه راحت شدین دیگه.. منم زمانی که دانش آموز بودم خیلیا آبرومو بردن بخاطر همین موضوع تازه ...

همچین غربتی بازی درمیاوردن، انگار سرطان و البته همین دقیقه منتل میشه به خودشونم.

جالب اون افغاننیا که شپش تو کله شون راه میرفت، هیچ محلشون نزاشتن.

هیچ اقدامی نکردن.

وای حالم بد شد😥

ببیمن من باردارم و مشکل دارم ، از طرفی اون خانما داشتن کلی تو مدرسه به بچه ی ۸ ساله هی تذکر میدادن، حوصله و وقت نداشتم.

شما هر روز نرم کننده ، خیلی زیاد بزن، با شونه های خیلی ریز مخصوص شونه کن.

بعد زیر آب باز با همون شونه ریز کامل شونه کن.

چند هفته بکن این کارو تا تخم ها کامل جدا بشن.

هر روز نرم کننده رو بزن.

پایین موهاتون کوتاه کنین که جدا شدن تخم ها راحتتر باشه، موها یه دست باشه، راحت سر بخورن تخم ها

واای الهی😢 ادم دلش نمیاد😢 من بخاطر عروسیم دوس ندارم کوتاه کنم همه سختیای درمانشو دارم ب جون میخرم ...

تمام ملافه ها شالو روسری و لباسهاتو با اب ۶۰ درجه بشور اگه میترسی خراب بشه ،بزار دو هفته تو کیسه ی زباله مشکی که هوا نکشه بزار تو انباری جایی که تاریک تاریک باشه ، بعد دوهفته میتونی استفاده کنی لبته ملافه ها رو و روبالشتی رو حتما بشوری بهتره.... سرتم سس مایونز بزن هشت ساعت رو موهات و کف سرت بمونه،کاملا اغشته باشه موها و کف سرت با سس مایونز و روشم نایلون بکش، بعد هشت نه ساعت بشور سرتو و شونه بزن تو حموم با شونه ی فلزی شپش ،تو داروخانه ها و دیجججی کالا دارن برای فروش، هر روز ملافه ها رو بشور ، بعد یک هفته دوباره موهاتو با سس مایونز مثل دفعه ی اول آغشته کن بشور ( من چند سال پیش واسه محکم کاری سه بار طی چهارده روز سس رو به موهام زدم که دیگه مطمئن باشم از شرشون خلاص شدم ولی خواهرم با همون دو بار هم نتیجه گرفت

ببیمن من باردارم و مشکل دارم ، از طرفی اون خانما داشتن کلی تو مدرسه به بچه ی ۸ ساله هی تذکر میدادن، ...

اخی عزیزم ایشالله خدا بچه هاتو حفظ کنه برات

اره میفهمم خیلی رو مخه این چیزا 

دقیقا همیشه این شونه زیر ابو میزنم 

فردا میرم پاییناشم کوتاه میکنم خدا کنه زود خلاص شم ازشون

سس مایونز اصلا جنس مو رو خراب نمیکنه حتما استفاده کن

چند سال پیش که باز درگیر بودم از سس استفاده میکردم وای نگم چقدر بوش حالمو بد میکنه هنوزم نمیتونم با هیچی سس مایونز بخورم اینقد بدم میاد! 

اون موقع ک درگیر بودم اصلا سس جواب نداد رو موهام

سلام من پنج بار از یکی از بچه های فامیلمون که شهرستانیه گرفتم واز دستش یکی دوماهه خلاص شدم

فقط یه راه داره هر روز با شونه ریز موهاتو صبح وظهر وشب شونه بکش ازریشه مو دقیقا تا انتهای مو

برای ازبین بردن تخمکها باید وقتی میری حموم درهفته مثلا سه بار حتما نصف استکان سرکه سیب خالی کن رو سرت بعد با شونه ریز از ریشه مو تا انتهای مو همه جارو قشنگ شونه بزن تا چسب تخمها کنده بشه و بعد چندبار قشنگ آب بکش موهاتو باید اینکارو تا وقتی که مطمئن شی یه دونه ام شپش تو سرت نمونده انجام بدی حدود دوماه

زمانی که سرت دیگه هیچ خارشی نداشت و راه رفتنشو احساس نکردی  وهیچ تخم و رشکی تو سرت ندیدی یعنی شپش دیگه نداری

فقط ایکاش موهاتو کوتاه میکردی خیلی خیلی راحتتر میشد از بین بردشون با موی بلند سختتره

یاخدا چقدر پروسه سس مایونز طولانیه😭

نه بابا اصلا سس نزن هیچ فایده ای نداره بدتر موهات میریزه

فقط وفقط روزی سه بار حتما شونه بزن با شونه ریز یعنی این بهترین راهه از ریشه مو تا انتهای مو ؛؛؛یه دامن بپوش چهار زانو بشین موهاتو شونه کن ببین چجوری شپشها میفتن توش...البته تا دوماه باید ادامه بدی شونه ریز دست وپای شپشارو میشکنه بنابراین از ساقه مو جدا میشن میفتن ومیمیرن...سرکه سیبم حتما رفتنی حمام بزن...قبل از اینکه بری حموم موهاتو شونه کن حتما که وقتی سرکه سیب میزنی راحت بتونی شونه کنی وقتی خیسه موهات دردت نگیره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز