2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقع ام یانه

فرشته وجود داره یانه

خدا وجود داره یانه

روح وجود داره یانه

عشق وجود داره یانه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

نمیدونم راسته یا نه

ولی آدمای انرژی مثبت و امیدواری تو زندگیم دیدن که به هدفشون هم در نهایت رسیدن 

ولی خودم که مثلا انرژی منفی هستم به هیچ کدوم از آرزوهام نرسیدم

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

نمیدونم راسته یا نهولی آدمای انرژی مثبت و امیدواری تو زندگیم دیدن که به هدفشون هم در نهایت رسیدن ولی ...

شاید مثبت بودن اونا علت نبوده معلول بوده یعنی منظورم بخاطر شرایط خوبشون هست که مثبت ان.‌  من خیلی آدما رو اینطوری دیدم و دعا میکنم به مسکلدجدی نخورن چون طاقت ندارن. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
شاید مثبت بودن اونا علت نبوده معلول بوده یعنی منظورم بخاطر شرایط خوبشون هست که مثبت ان.‌ من خیلی آد ...

یه سلبریتی معروف که خودم طرفدارشم و برام مثل قهرمان و الگو میمونه  رو مثال میزنم 

شرایط عجیب علیهش بود کلی دشمن داشت ولی خیلی انرژی مثبت بود آخرش هم شاهکار کرد و موفق شد و به هدفش رسید

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

یه سلبریتی معروف که خودم طرفدارشم و برام مثل قهرمان و الگو میمونه رو مثال میزنم شرایط عجیب علیهش بو ...

درسته. مثبت بودن احتمالش بیشتره به هدف برسه تا منفی بودن.‌همه اش بحث نسبت و احتماله. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷