2777
2789
عنوان

ارتودنسی❗

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 60 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

براکت همون چیزی که میچسبونن روی دندون

عجب

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

من فکر کنم دادم دکتر برام گواهی بنویسه 😂

واسه چی

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بستگی داره مال من وضعش مقداری ناجور بود ولی الان به یهترین حالت ممکن ردیف شده

شما دندون هم کشیدید ؟ چقد هزینه کردی عزیزم بازشون کردی ؟ 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
عزیزم من خیلی سال پیش انجام دادم سال ۹۴ انجام ادم اخرای ۹۶ در اوردم بله راضیم

خداروشکر 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
نه واسه من دندونام بزرگه تعدادش هم کمه

بستگی به میزان فضای فک دارد و نحوه قرار گیری دندون ها داره.

یکی بود یک سال و نیم طول کشید 

معمولا دو سال طول می‌کشه

Tunnel Vision                                                                 

بستگی به میزان فضای فک دارد و نحوه قرار گیری دندون ها داره.یکی بود یک سال و نیم طول کشید معمولا دو س ...

اره میدونم اتفاقا شنبه برم یکشنبه هم اردو دارم باید برم 😂

بستگی به میزان فضای فک دارد و نحوه قرار گیری دندون ها داره.یکی بود یک سال و نیم طول کشید معمولا دو س ...

همکلاسیم هست خیلی نچسبه میخواست یعنی من نیام اردو گفت یکشنبه بارونیه تو نیا اردو 😂

برا اینکه بگم من دندون پزشکی بودم و نتونستم بیام سرکلاس

اهانن دپست ندارم درکل..غایب بشم

شما دندون هم کشیدید ؟ چقد هزینه کردی عزیزم بازشون کردی ؟

آره فک من متاسفانه خیلی کوچیک بود مجبور شدم چهار تا دندون اصلی بکشم دکتر از ابتدا گفت سعی میکنم نکشم ولی از وسط راه دید واقعا جا ندارد گفت بکشید بهتره، چون اصلا جا نبود برای ردیف شدن دندون ها، قبل از ارتودنستی یک دونه نیش از بالا داشتم

والا من هشت ،هفت سال پیش مراجعه کردم به متخصص ارتودنسی هزینه اون زمان پنج میلیون بود اول یک مبلغی دادیم بقیش رو قسطی هر ماه دادیم 

Tunnel Vision