2777
2789
عنوان

ارتودنسی❗

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 60 پست
آره فک من متاسفانه خیلی کوچیک بود مجبور شدم چهار تا دندون اصلی بکشم دکتر از ابتدا گفت سعی میکنم نکشم ...

خوشبحالتون اونموقع ۵ تمن بود الان ۴۰ تمن اینقدر دلم میخاد انجام بدم 😭

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی ؟

میگم درد نداره ارتو؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

خیلی سریع تموم میشه میتونی بری مدرسه

جایی که واسه دندون میخام برم خیلی ازخونمون دوره دوساعت راهه

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

کلاس چندمی؟

۱۱

خوشبحالتون اونموقع ۵ تمن بود الان ۴۰ تمن اینقدر دلم میخاد انجام بدم 😭

هیچ راهی وجود ندارد هزینه رو بدید ؟

مثلا طلایی چیزی بفروشید ؟

البته اگه دندوتون کمی نامرتب است ولی ناجور نیست انجام ندی بهتره چون این رو بدون ارتودنسی معجزه نمیکنه 

Tunnel Vision                                                                 

هیچ راهی وجود ندارد هزینه رو بدید ؟مثلا طلایی چیزی بفروشید ؟البته اگه دندوتون کمی نامرتب است ولی ناج ...

دندونا نیشم خیلی افتضاحن اصلا روم نیست بخندم حتما نیاز دارم 😔

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
چرا دفعه اول داره ولی دفعات بعد معمولا درد ندارد

خب اخه من شنبه باید ارتو کنم یکشنبه فرداش باید برم اردو

دندونا نیشم خیلی افتضاحن اصلا روم نیست بخندم حتما نیاز دارم 😔

امیدوارم مشکل مالیتون حل بشه و بتونید ارتودنسی رو انجام بدید‌

Tunnel Vision                                                                 

خب هیچی دیگه مدرسه نرو بنظرم منم میرفتم مرکز استان از شهرمون گمونم دو ساعت و خرده ای شایدم بیشتر فاص ...

واااییی چقدر عصبانیم سراین قضیه میخام گریه کنم 😭

امیدوارم مشکل مالیتون حل بشه و بتونید ارتودنسی رو انجام بدید‌

ممنونم عزیزم💚