2777
2789
عنوان

ارتودنسی❗

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 60 پست
خوب برو کلینیک دانشکده که خوب نیست می آفتی زیر دست افراد تازه وارد

نه اتفاقا هیلی ارزون تره الان ک ۵۰ میلیونه ارتو..

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

براکت اون چیزی است که میزارند رو سطح دندون، شکل مربع مانند دارد فلز است. سیم هم میزارند رو تک تک برا ...

اهان بعد میگم چندساعت طول میکشه ارتو؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا پنجشنبه جمعه بروممکنه بشه ماهی دو بار همچرا من همیشه مدرسه به هیچ جام نبودکلاس چندی؟

تو پروفایلش سن رو زده ۱۶

احتمالا کلاس دهم یا یازدهم است 

Tunnel Vision                                                                 

دانشکده ارزون تره؟

اره خیلی

من هشت سال پیش انجام دادم یادم نمیاد ولی حداقل یک ساعت طول می‌کشه.

اهان یعنی سال 95 انجام دادید؟

جالبه

اهان یعنی سال 95 انجام دادید؟جالبه

فکر کنم آره البته سه سال طول کشید برای من.

تاره سن ۱۵ درآوردم الان هنوز نگهدارنده دارم

Tunnel Vision                                                                 

دانشکده چند میلیون میگیره ؟ قیمت کل رو میگم.

اونو نمیدونم ولی ما خیلیوقت پیش رفتیم اونجا من فکم کوچیک بود دندونام بزرگ بودن.. یعنی قالب گذاشتم خیلی بهتر شد دندونا رفته بودن بالای فک رشد کرده بودن چون سوتغذیه داشتم

ولی قیمتش ازبیرون خیلی بهتره سمت انقلابه، تهران

فکر کنم آره البته سه سال طول کشید برای من.تاره سن ۱۵ درآوردم الان هنوز نگهدارنده دارم

اوو پس دردسر داره

هفته اولش یکم درد دارهیکمم طول میکشه عادت کنی من هفته اول خیلی کلافه بودم

شما راضید از کارتون ؟؟

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
اونو نمیدونم ولی ما خیلیوقت پیش رفتیم اونجا من فکم کوچیک بود دندونام بزرگ بودن.. یعنی قالب گذاشتم خی ...

آها 

امیدوارم نتیجه خوبی بگیری

من کلینیک رفتم راضی بودم و هستم 

Tunnel Vision                                                                 

بستگی داره مال من وضعش مقداری ناجور بود ولی الان به یهترین حالت ممکن ردیف شده

نه واسه من دندونام بزرگه تعدادش هم کمه