2777
2789
عنوان

گ ش ا د ی و ا ژ بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 102 پست
خانما اینکه من بعد ۷سال هنوز نمیزارم نصفه بیشترداخل کنه مشکل از منه؟

منم خیلی سختمه ولی الا ی درصدم شوهرم گوش نمیده به حرف .یعنی قشنگ مثل تجاوز میمونه ی ۵دقیقه اول حسابی درد دارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی زایمان طبیعی انقدر گشاد میکنه؟ی سوال بی ربط زنای چاق هم میتونن طبیعی زایمان کنن یا ربطی نداره؟

فک کن بچه رد میشه دیگه اونم بچه درشت 

مثلا منی که چندماه اول حالم خراب بود همش خوابیده بودم چقدر عضلانم ضعیف بود

اب انار. ماریانا. ورزش همش موقتچاره اس ترمیم یا عملمن ۳ یا ۴ سال انجام دادمبهترین عمل زندگیم بود میت ...

عملش سخت نبود من بعد زایمان خواستم عمل کنم چون افتادگی مثانه داشتم دکتر گفت باید بری اتاق عمل با بیهوشی ترسیدم نرفتم الان خیلی پشیمونم

داخل نکردم از بیرون کردم یه ماه نتونستم رابرم ..با ورزش یعنی هیچ وخ عضله ها بر نمیگردن سر جاش؟

از داخل پوستو میدوزن تنگ میشه دیگه 

شلخته بودن با کثیف بودن فرق داره میدونستی اینوووووووو😎😍😘

منم خیلی سختمه ولی الا ی درصدم شوهرم گوش نمیده به حرف .یعنی قشنگ مثل تجاوز میمونه ی ۵دقیقه اول حسابی ...

نه شوهرم بنده خدا اذیت کن نیست خیلی اروم انجام میده هم ماساژ میده هم کارشو میکنه

یعنی زایمان طبیعی انقدر گشاد میکنه؟ی سوال بی ربط زنای چاق هم میتونن طبیعی زایمان کنن یا ربطی نداره؟

بستگی داره ب پارگی رحم 

و نحوه بخیه زدن خیلی تاثیرداره

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

اگه از داخل بخام عمل کنم ۳۰ سالگیم‌میرم الان ضعیف بی جونم ... یه لابیا پرینو کردم سخت بود جون ندارم ...

شما حتما پوستتون مشکل داره جوابگو نیست 

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

[QUOTE=360296019] اگه از داخل بخام عمل کنم ۳۰ سالگیم‌میرم الان ضعیف بی جونم ... یه لابیا پرینو کردم سخت بود جون ندارم ... /QUOTE]

اسی یه نفرم میشناختم مثل شمابود سه تابچه دنیا آورده بود رفت عمل کردراحت شد  .