2777
2789

من خودم هم مارک ایرانی استفاده کردم هم خارجی اما واقعا نوتلا و مانستر و مواد خوراکی خارجی سازگاری بیشتری با معدم داشتن در صورتی که مارک های ایرانی معدم رو اذیت میکردن و حالم بد میشد حتی تو لباس هم مارک خارجی کیفیتش بهتر از مارک ایرانی بود و تو اینستا دیدم که نینی ها مارک پستونک خارجی رو به ایرانی ترجیح میدن ایرانی رو خوردنی حالت تهو میگیرن من غرب پرست با برند خارجی پرست نیستم مارک ایرانی هم مصرف کردم اما خارجی بهتر بود 

شما از کدوم استفاده میکنید و چرا؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دوتاش 

ولی برند های خارجی ۹۰ درصد کیفت بالاتری دارن نسبت به ایرانی

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

پول باشه خارجی ارزششوداره

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

لباس ایرانی میخری برا بچه خیلی دوام بیاره یک ماه 

ولی چینی و ترک هرچی بشوری و بپوشی هیچیش نمیشه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

عزیزم چسی بازی نیست واقعیت رو گفتم

اینکه میای میگی معدم با چیزای ایرانی اذیت میشه چیزی جز چسی بازی نیس 

و الا از لحاظ کیفیت درسته خارجیا بهترن اما نه در این حد که با چیز ایرانی معدت ناز و نوز کنه

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

اگه خدایی بگیم کیفیت بعضی از کالاهای ایرانی بد نیست. ولی متأسفانه دزدی از کالا یا بهداشت ضعیف باعث افت کیفیت جنس ایرانی شده. 

اگه یه جنس خارجی و ایرانی باهم استفاده بشه متوجه بد بودن یکیشون میشی. 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
اینکه میای میگی معدم با چیزای ایرانی اذیت میشه چیزی جز چسی بازی نیس و الا از لحاظ کیفیت درسته خارجیا ...

عزیزم من برند های مارک رو میگم وگرنه چیپس ایرانی و شکلات تخته ای ایرانی میخورم منظور برند های مارک هستند