محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4295 عنوان ازدواج 205 بازدید | 19 پست یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 1403/08/22 | 12:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4295 حس میکنم منبع نداره و من درآوردی هست😕 نمیدونم منم همینطوری فکر میکنم این خانم میگفت خودشو دوستش با این روش عقد کردن یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29068 نمیدونم منم همینطوری فکر میکنم این خانم میگفت خودشو دوستش با این روش عقد کردن آخه مسخره است کلمه عروسا رو آورده یه جوریه.خدا کمکت کنه زود ازدواج کنیعاشق کسی هستی؟من عاشق نیستم ولی پسر خوب حس میکنم خیلی خیلی کمه
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2728 با اینکار فقط یه مجرد مو نارنجی میشی منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4295 آخه مسخره است کلمه عروسا رو آورده یه جوریه.خدا کمکت کنه زود ازدواج کنیعاشق کسی هستی؟من عاشق نیستم ول ... نه من خدم که برام زوده هنوز واسه ینفری فرستادم که این عکسو ببینه تو خصوصی نمیتونستم عکس بفرستم گفتم تاپیک میزنم میفرستم یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4295 با اینکار فقط یه مجرد مو نارنجی میشی لعنت بهت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
بآرآنم عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 7773 آقامن با۲۸سال سن هرچی چله و دعا و نماز و ذکر بوده گفتم و خوندم هیچی به هیچی به نظرم هرچی گیربدی و بخوای نمیشه بایدول کنی و بهش فکرنکنی
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4295 آقامن با۲۸سال سن هرچی چله و دعا و نماز و ذکر بوده گفتم و خوندم هیچی به هیچی به نظرم هرچی گیربدی و بخ ... من که ینفری که خیلی دوسش داشتم از پیشم رفت دیگه نمیتونم به هیچکسی فکر کنم و از ازدواج متنفر شدم اینو برای بقیه فرستادم یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
بآرآنم عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 7773 من که ینفری که خیلی دوسش داشتم از پیشم رفت دیگه نمیتونم به هیچکسی فکر کنم و از ازدواج متنفر شدم اینو ... نمیدونم منم کلی گفتم من که دیگه ولش کردم شدشدنشدهم به جهنم☹️☹️
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4295 نمیدونم منم کلی گفتم من که دیگه ولش کردم شدشدنشدهم به جهنم☹️☹️ اره ازدواج اینطوریه یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4295 اره ازدواج اینطوریه باید رهاش کنی یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
سمیر_گرکان عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 6248 آقامن با۲۸سال سن هرچی چله و دعا و نماز و ذکر بوده گفتم و خوندم هیچی به هیچی به نظرم هرچی گیربدی و بخ ... برات دعا میکنم تا حداکثر دو سال دیگه خونه شوهر خوب و مهربونت باشی عزیزم❤
بآرآنم عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 7773 برات دعا میکنم تا حداکثر دو سال دیگه خونه شوهر خوب و مهربونت باشی عزیزم❤ مرسی مهربونم💋
sdfghjk عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 907 [QUOTE=360284556]نمیدونم منم همینطوری فکر میکنم این خانم میگفت خودشو دوستش با این روش عقد کردن [/QUOخیلی ممنون گلم،،این مطمئنه؟