2821
2789
[QUOTE=360284556]نمیدونم منم همینطوری فکر میکنم این خانم می‌گفت خودشو دوستش با این روش عقد کردن [/QU ...

ولش کن اجی انجامش نده یه چیز بهتر واست پیدا کردم یه امام زاده هست لرستان امام زاده ممد حسین تو گوگل سرچ ش کنی ادرسشو میاره واست اگه نتونستی بری از اینجا واسش نذر کن بگو مثلا ۱۰۰۰صلوات براش بفرست یا پول که بعدا هر موقع رفتی بهشون بدی خیلیاااا حاجت گرفتن من هرچی راجبش تو می نی سایت خوندم همه همههه راضی بودنن 🥺🥺

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

ولش کن اجی انجامش نده یه چیز بهتر واست پیدا کردم یه امام زاده هست لرستان امام زاده ممد حسین تو گوگل ...

ممنون عزیز دلم فدای تو خیلی لطف کردی،قبلا ی بار رفتم خیلی سال پیشا،آره شنیدم خیلی حاجت میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیز دلم فدای تو خیلی لطف کردی،قبلا ی بار رفتم خیلی سال پیشا،آره شنیدم خیلی حاجت میده

حاجت گرفتی اونموقع رفتی؟بازم بهش توسل کن که خواهرت یه عروس ناز و خوشبخت سفیدبرفی شه ایشالااا🥺🥺🥺🤭🦋💛

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

حاجت گرفتی اونموقع رفتی؟بازم بهش توسل کن که خواهرت یه عروس ناز و خوشبخت سفیدبرفی شه ایشالااا🥺🥺🥺🤭 ...

آره حاجت گرفتن ازش،توکل ب خدا ان شاالله که اینبارم حاجت بگیرم،خیلی ممنون گلم

آره حاجت گرفتن ازش،توکل ب خدا ان شاالله که اینبارم حاجت بگیرم،خیلی ممنون گلم

🥺⁦❤️⁩

2824
2823
2791
2779
2792