2777
2789

تازه چون پمپ آب داریم، آبمون قطع شده

تازه چون پکیج داریم، شوفاژ هم خاموشه، خونمون مثل یخچال شده سرما یخ زدم 

خوبه بچه ها رفتن مدرسه وگرنه اونا هم سردشون میشد 

چکار کنم به نظرتون 😔

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی کاری از دستت برنمی‌آید 

این انرژی هسته ای پس چکار کرد 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
لباس گرم بپوش چایی بخور، روزی ۲ ساعت قطع میکنن

تا کی روزی دو ساعت؟

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

یه ساعت دیگه میاد

منم دیروز رفتم پارکینگ که برم دنبال پسرم تا ماشینو زدم بشینم توش برقا رفت نتونستم ماشینو ببرم بیرون

خوب شد قبل از زدن در برقا رفت

خلاصه با اسنپ رفتم 

هر روز قرارِ دو ساعت بره انگار

تایمش دوساعته است گویا .یک ساعت دیگه صبر کن میاد .فقط دوستان این روزا از آسانسور استفاده نکنید لطفا!

طبقه ۶ هستیم پسرم از مدرسه میاد خسته هست سخته با پله بیایم بالا اگه برق بره کسی می‌تونه درو باز کنه

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
تا کی روزی دو ساعت؟

خدا میدونه

خدا میدونه

وااای من تحمل ندارم

یخچال و فریزر داغون میشن