2789
عنوان

کیا تحقیر شدن

344 بازدید | 16 پست

شما هم توی زندگیتون تا حالا ناجور تحقیر شدین؟ من یک سال از اون ماجرا گذشته اما بعضی وقت ها یادم میفته کلی گریه میکنم مثل امروز بعضی وقت ها صبح یا شب ها یادم میفته گریه میکنم البته قبلا هر لحظه داشتم گریه میکردم شما هم براتون پیش اومده تحقبر بشین؟ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره خیلی بد 🙂💔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

اره تحقیر شدم یکی منو تو جمع تحقیر کرد بقیه خندیدن بعد یکی دو سال خدا تو کاسه همشون گذاشت و به چشم دیدم (البته بگم برام مهم نبود کار طرف و ناراحت نبودم و بخشیده بودم ولی خدا خودش می‌دونه چی کار کنه)

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
نه خوابگاه

متاسفم ک تجربه تلخی داشتی

اما گذشته تموم شده رفته

و بدون ک آدما حافظه کوتاهی دارن و همه فراموش کردن 

تو هم سعی کن فراموشش کنی 

تا اومد توی ذهنت سریع ب یک چیز خوب فک کن