2777
2789
عنوان

چیکار کنم

89 بازدید | 6 پست

دخترم خیلی اذیت میکنه حرف حرف خودشه انجام ندیمم هزارتا داستان درمیاره خیلی خیلی اذیت میکنه 

مجبورم میکنه یا داد بزنم یا فش بدم یا ی کوچولو دس بلند کنم واقعا مجبورم میکنه من از زدن خیلی بدم میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵

رفتار خودتونو اصلاح کنید بچه ها رفتار پدرومادر رو الگو قرار میدن،زورگو نباشید تا بچه یاد نگیره ، مواقعی که لجاجت میکنه توجه نکنید تا نتونه با این ابزار به هدفش برسه،اگر درخواستش منطقی هست جواب مثبت بدید با محبت و خوش رویی ،اگر درخواستش غیرمنطقی بود براش توضیح بدید ،

مثلا امروز پسرم که ۵ سالشه موز میخواست ،منم گفتم نداریم،باز گریه کرد که موز میخوام منم گفتم برو  از یخچال بردار ،رفت و چیزی پیدا نکرد تازه گفتم برای منم بیار😂 اونم گفت نداشتیم و بی خیال شد،گاهی خودتو پشت بچه قایم کن،مثلا اگه چیزی میخواد بگو منم میخوام طوری رفتار کم که تورو همراه خودش بدونه نه مقابل خودش