خسته ام .پسرم امسال رفت پیش دبستانی. امروز رفتن اردو عکسشونو گذاشتن . نزدیک چهل تا بچه درحال دست زدن وخندیدن .پسر من یه گوشه کز کرده وداره گریه میکنه . برام خیلی دردناک بود این عکس بعد خودش میگفت نه مامان حالم خوب بود.یهو سرم درد گرفت .واقعا دیگ توانی برام نمونده از لحاظ روحی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیدونم دقیقا. دوستی ندار تنهاست .دلش برامن تنگ میشه .این ژن به درد نخورم بهش منتقل شده.خودم فچگی تو ...
اسی غصه نخور دخترمنم پیش بود من شبی نبود با اشک و غصه این به نخواب همیشه تنها و تو خودش بود.کلاس اول یه تلاشایی کرد ولی بیشتر موارد به در بسته خورد باز غصه اش رو کشیدم.امسال دومه فیلم که معلم میزاره سوار همه اس پراز انرژی و حال خوب.نمی گم بهش فکرکن میدونم که واقعا دردناک برای یه مادر ولی گذراست اینا هم یه مرحله از رشد شخصیت اوناست
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست