2777
2789
عنوان

الان چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 40 پست
پرستار چقدر هزینه میخواد ؟من تنهایی خرج خونه رو میدم چون شوهرم زده به کار ازاد .الان هیچ درامدی ندار ...

اگه ی آقا ک بازنشست شده بیاری هم همزبونش میشه هم ب حقوق کم قانع میشه

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

دلم میسوزه چون این بنده خدا تو جوونیش همه خواهر برادراش رو غیر ازبابای من که بزرگ بوده سرپرستی کرده .الان تقریبا همه شون غیر از دوتاشون مریضن و توانایی ندارن. همین دوتا هی میگن بابد ببریمش سالمندان 

ه.ه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگرد کمتر از یه تومنم پیدا میشه ولی خب بخاطر شاغل بودنت و تایم زیاد کارت مطمئنا سختت میشه نگهداری ازش بخصوص اینکه تو خونه شما هم همیشه تنها خاهد بود در طول روز رو 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
حداقل یک و خورده ای

یا علی من کلا دو و نیم  میگیرم. همه اش هم خرج میشه برابچه هام

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

منطقی اینه که برن خونه سالمندان

آخه کی دیدی عموش رو بیاره پیش خودش

احساساتی نشو

در ضمن هزینه پرستار در تهران حداقل ماهی ۲ تومن هست

تازه باید غذا و هزار تا خرج و مخارج دیگه رو هم در نظر بگیری

خیلی سخته خیلی با پرستار گفتن 

بیچاره میکنن آدمو

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

استارتر سالمندان اسمش بد در رفته 

وقتی خب کسی نیست که نگهشون داره. و خونه شما هم تنها میمونه

خب سالمندان هم رسیدگی میکنن هم تنها نمیمونه

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
دلم میسوزه چون این بنده خدا تو جوونیش همه خواهر برادراش رو غیر ازبابای من که بزرگ بوده سرپرستی کرده ...

حتی یکیشون میتونه توی خونه دوطبقه اش جا بهش بده ولی ابن کارو نمیکنه اون یکی هم خونه چند خواب داره.

حتی یکیشون میتونه توی خونه دوطبقه اش جا بهش بده ولی ابن کارو نمیکنه اون یکی هم خونه چند خواب داره.

پوشک میشن؟

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
پوشک میشن؟

تازگی آره

تازگی آره

خب دیگه سخته حسابی همون ببرین سالمندان زود زود برید بهشون سر بزنید

چی شد که اینطوری شدن؟

چند سالشونه؟

خب دیگه سخته حسابی همون ببرین سالمندان زود زود برید بهشون سر بزنید چی شد که اینطوری شدن؟ چند سالشو ...

نزدیک 90 نمی دونم یهویی مریض شد