عموم خیلی مریضه. یهویی مریض شده سنش هم خیلی بالاست الان هم تو بیمارستانه. بعدبچه هم نداره زنشم مرده . حالا همه میگن از بیمارستان باید ببیریم سالمندان. من راضیم بیاد خونه من. ولی ظاهرا حالس خیلی خرابه و همه می گن کار تو نیست. من هم شاغلم و تا ساعت 4 خونه نیستم.از طرف دیگه دلم میترکه کا میخوان ببرنش سالمندان اونم کسایی که گردنشون حق پدری داره . خدایی کار خاصی برای من نکرده ولی برای اونا همه کار کرده. ولی خانه سالمندان هم خیلی ناجوره دارم دیونه میشم از غصه الان چی کنم.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
دلم میسوزه چون این بنده خدا تو جوونیش همه خواهر برادراش رو غیر ازبابای من که بزرگ بوده سرپرستی کرده .الان تقریبا همه شون غیر از دوتاشون مریضن و توانایی ندارن. همین دوتا هی میگن بابد ببریمش سالمندان
ه.ه
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بگرد کمتر از یه تومنم پیدا میشه ولی خب بخاطر شاغل بودنت و تایم زیاد کارت مطمئنا سختت میشه نگهداری ازش بخصوص اینکه تو خونه شما هم همیشه تنها خاهد بود در طول روز رو
پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم
یا علی من کلا دو و نیم میگیرم. همه اش هم خرج میشه برابچه هام
دلم میسوزه چون این بنده خدا تو جوونیش همه خواهر برادراش رو غیر ازبابای من که بزرگ بوده سرپرستی کرده ...
حتی یکیشون میتونه توی خونه دوطبقه اش جا بهش بده ولی ابن کارو نمیکنه اون یکی هم خونه چند خواب داره.
خب دیگه سخته حسابی همون ببرین سالمندان زود زود برید بهشون سر بزنید چی شد که اینطوری شدن؟ چند سالشو ...
نزدیک 90 نمی دونم یهویی مریض شد