2777
2789
عنوان

الان چی کنم

444 بازدید | 40 پست

عموم خیلی مریضه. یهویی مریض شده سنش هم خیلی بالاست الان هم تو بیمارستانه. بعدبچه هم نداره زنشم مرده . حالا همه میگن از بیمارستان باید ببیریم سالمندان. من راضیم بیاد خونه من. ولی ظاهرا حالس خیلی خرابه و همه می گن  کار تو نیست. من هم شاغلم و تا ساعت 4 خونه نیستم.از طرف دیگه دلم میترکه کا میخوان ببرنش سالمندان اونم کسایی که گردنشون حق پدری داره . خدایی کار خاصی برای من نکرده ولی برای اونا همه کار کرده. ولی خانه سالمندان هم خیلی ناجوره دارم دیونه میشم از غصه الان چی کنم.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

تو نمیتونی. اگر بردن خانه سالمندان هرروز برو بهشون  سر بزن .

ولی نگهداری ازشون سخت میشه . خودشونم بیشتر اذیت میشن ببینن تو داری اینجوری خودتو و توی زحمت میندازی

به حدی هیچی برام مهم نیست که اگر مشکلی باهام دارین خودتون حلش کنین ! 🚶🚶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا خیلی دردناکه. همش میگم خدایا به تنهایی و غریبیش رحم کن نذار زیاد اذیت بشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
مگه خانه سالمندان خیلی بده؟

من فکر میکنم خانه سالمندان برای مسن هایی که حرمتشون تو خونه خودشون حفظ نمیشه و بهشون بی ادبی و بی احترامی میکنن،بهشت برین هست. وقتی لیاقت و انصاف ندارن که خودشون تو خونه و روز چشمشان  نگه دارن، اتفاقا سالمندان بهترین جاست.

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

اگه در توانت هست عزیزم بیارش خونت و براش پرستار بگیر

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
بیار خونه خودت واسش پرستار بگیر اگر در توانت هست

پرستار چقدر هزینه میخواد ؟من تنهایی خرج خونه رو میدم چون شوهرم زده به کار ازاد .الان هیچ درامدی نداره.

من فکر میکنم خانه سالمندان برای مسن هایی که حرمتشون تو خونه خودشون حفظ نمیشه و بهشون بی ادبی و بی اح ...

احسنت واقعا حرفت بجا بود عزیزم👍

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
پرستار چقدر هزینه میخواد ؟من تنهایی خرج خونه رو میدم چون شوهرم زده به کار ازاد .الان هیچ درامدی ندار ...

حداقل یک و خورده ای

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.