2789
عنوان

عفونت رحم

157 بازدید | 16 پست

خانوما من واقعاً خسته ام از دکتر رفتن و معاینه شدن از مرداد ماه تا آبان هر ماه دکتر بودم بخاطر سقط م و مهر ماه هم که عکس رنگی دادم واقعاً اذیت شدم این ماه هم حتی با نزدیکی اذیت شدم دیگه چه برسه معاینه، اگه کسی حالش بد نمیشه یکم ترشح روی دستمال زدم رنگش ببینید بنظرتون عفونت هست یا طبیعیه ؟ بجز این رنگ دیگه هیچ علایمی ندارم نه بو نه درد نه خارش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من فکر می‌کنم عفونته که باید همسرتون هم دارو مصرف کنندقرص مترونیدازولدکتر چیزی نگفته؟

دیگه دکتر نرفتم ماه پیش دکتر بودم هر ماه بودم ، ماه قبل عکس رنگی دادم واقعاً در حد مرگ درد کشیدم اصلا از ماه قبل نزدیکی نداشتم آنقدر که اذیت بودم این ماه هم نمیتونم برم معاینه چون نمیتونم دردش تحمل کنم برای همین اینجا فرستادم، ولی ماه پیش مترونیدازول یک بسته خوردم با یک بسته آزیترومایسین 

دیگه دکتر نرفتم ماه پیش دکتر بودم هر ماه بودم ، ماه قبل عکس رنگی دادم واقعاً در حد مرگ درد کشیدم اصل ...

ممنون میشم جوابمو بدین ، بنظرتون مترونیدازول کم خوردم ؟؟ یک بسته بیشتر باید می‌خوردم درسته؟ ضعف شدید بهم داد افتادم زیر سرم منم چون آزیترومایسین تموم شد دیگه مترونیدازول نخوردم هم اینکه ضعف داشتم نخوردم ممکنه از اون عفونت کرده باشم؟