eskaj مدیر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 2245 عنوان با تجربه ها جواب بدن | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 23 پست خانوماي گل براي قبل از اقدام به بارداري چه كارايي بايد كرد تا امكان بارداري بيشتر بشه؟؟؟ 1396/08/27 | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ganan1374 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4263 چطوري انجامش بده؟ اگه خيلي ... كه خودم از اينترنت سرچ كنم؟؟ تو روز ۹به بعد بستگی به دوره قاعدگیت داره هر روز این تست رو تا فلش رو نوار داخل ادرار میکنی و نشون میده تا فردا شب تخمک گذاری داری یا نه ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
ganan1374 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4263 اره هرچي كه لازم بوده دكترم تجويز كردو انجام دادم خداروشکرآخه دکترمنم همه جور آزمایش برام نوشت و رفتم همشم خوب بود ولی سونو رو نرفتم بعد چند ماه که باردار نشدم رفتم سونو و فهمیدم کیست داشتم ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
eskaj مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 2245 تو روز ۹به بعد بستگی به دوره قاعدگیت داره هر روز این تست رو تا فلش رو نوار داخل ادرار میکنی و ... كه اينطور!!!تا الان نميدونستمممنون
eskaj مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 2245 خداروشکر آخه دکترمنم همه جور آزمایش برام نوشت و رفتم همشم خوب بود ولی سونو رو نرفتم&n ... رفع شد؟الان ني ني داري؟
ganan1374 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4263 كه اينطور!!! تا الان نميدونستم ممنون خواهش میکنمولی جدا از اینا فقط گرمی جات بخورید هر دوخرما،مویز،گردو،موز...رحم رو گرم میکنه☺ ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
eskaj مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 2245 خواهش میکنم ولی جدا از اینا فقط گرمی جات بخورید هر دو خرما،مویز،گردو،موز... رحم رو گرم میکنه☺ واي دقيقاً چياييكه من نميخورم
ganan1374 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4263 رفع شد؟ الان ني ني داري؟ نه متاسفانه خیلی کوچیک شده بود دکترم گفت دیگه قرص نخور و اقدام کن۱ماه نخوردم دوباره بزرگ شدهباید برم آزمایش خون ببینم از چیهشاید خطرناک باشهبرام دعا کن ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
eskaj مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 2245 نه متاسفانه خیلی کوچیک شده بود دکترم گفت دیگه قرص نخور و اقدام کن ۱ماه نخوردم دوباره بزرگ شد ... انشاالله كه برطرف ميشه🙏دوست منم مشكل شمارو داشت البته با كلي دوا و درمون الان ٤ ماهه حامله استازه اون عفونت شديد هم داشت
ganan1374 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4263 انشاالله كه برطرف ميشه🙏 دوست منم مشكل شمارو داشت البته با كلي دوا و درمون الان ٤ ماهه حامله اس تا ... چقدر این حرفا بهم انرژی میدهوقتی میگی دوست منم اینجوری بود الان حاملس😊قربونت عزیزمانشاالله تو زیاد منتظر نمونی ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀