2777
2789
عنوان

کاشکی یکی راجب احساسم بهم کمک کنه

223 بازدید | 33 پست

لطفا راهنمایی کنین منو واقعا دارم دیونه میشم 

من ۲ سال پیش با یه پسری آشنا شدم و آنقدر عاشقش شدم که نگم خیلی دوستش داشتم چون وقتی پیشش بودم خیلی آروم بودم و حس آرامش مطلق میگرفتم و پسر خیلی شیطونی بود ولی خب وقتی با من بود بهم خیانت نکرد و واقعا وفادار بود 

یه اتفاقاتی افتاد و به خاطر یه سوتفاهم کات کردیم ۳ ماه بعدش 

من تا نزدیک ۱ سال افسردگی خیلی بدی داشتم خیلی ناراحت بودم از عمق وجودم قلبم شکسته بود 

یه روز تو پارک بودم دیدم گوشیم زنگ میخوره دیدم خودشه. وسط پارک زدم زیر گریه با بغض جواب دادم دیدم با صدای خیلی خیلی غم گرفته میگه سلام گفتم نمیشناسم گفت ... گفتم خب بگو گفت دلم واست خیلی تنگ شده کاشکی بشه دوباره ببینمت 

من اون روز ریدم بهش ولی خب ته دلم یه حسی بعش داشتم

الان نزدیک ۱ ساله از اون ماجرا میگذره و حدودا ۲ ماهه داریم با هم حرف میزنیم و انگاری دوباره با هم بک زدیم

ولی میترسم بره باز و من باز بشکنم ولی خب بدون اون هم نمیتونم ، یعنی میتونم مثلا ۱ هفته اصلا برام مهم نیستش ولی بعد ۱ هفته یه جوری دلم واسش تنگ میشه که انگاری میخوام بمیرم ، میدونم به درد من نمیخوره میدونم زود دل میکنه میدونم با کوچک ترین چیز میره ولی چیکار کنم دله 

خواهش میکنم کمک کنین من چیکار کنم

نزار بره خبببب

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

لطفا برای داشته هاتون بجنگین

لطفا برای چیزی که دوست دارین و حالتون عالیه پیشس بجنگین

حتی اگر اشتباه باشه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزار بره خبببب

خیلی خیلی پسر تخسی هست و واقعا هیچی براش مهم نیست هوامو داره همه جوره ، ولی خب اگه هم نباشم خیلی براش مهم نیست 

یعنی میگه باشی محبت میکنی نباشی آرزو موفقیت خیلی دوسش دارم به نظرم قشنگترین پسره که تو زندگیم‌دیدم

برای چیزای سطحی و بی ارزش خودتو فدا نکن عزیز من

تو خودت رو دوست نداری وگرنه یک سال به خاطر یه پسر..؟بیخیالش شو و زندگی خودت رو بساز ، خودت رو قوی کن و از هر چیزی غنی باش.

بعد از اینا اگه احساس کردی آدم با کمالاتی سمتت اومد باهاش اوکی شو به طور جدی وگرنه آدم ارتباطات چند روزه نباش کسی حق نداره تورو به بازی بگیره

اگه قصدتون جدیه و به هم اطمینان دارین بمونین

لطفا برای داشته هاتون بجنگینلطفا برای چیزی که دوست دارین و حالتون عالیه پیشس بجنگینحتی اگر اشتباه با ...

منم دقیقا همین فکرو میکنم ، گفتم اگر باز رابطمون به هم خورد اون حس خوبش برام میمونه من کنارش جالم خیلی خیلی خوبه 

یعنی کنار اون لب جوب هم برام خوبه تا ماشین خارجی...

من واقعا دلم میخواد ترکش کنم ، ولی نمیتونم وقتی میبینمش همه چیزارو فراموش میکنم

تقریبا هم دردیم 

شاعر میگه: یک عمر به آن عشقو به این عشق خندیدم 

چنان عاشق شدم که دیگر نمی‌خندم

الان ۲ ساله عزیزم ، ۲ ساله که میدونم به دردم نمیخوره ولی پیشش بودن یه درده نبودنش ۱۰۰ تا درد

سنت کمه

سخته به خودت غلبه کنی

ولی اینو بدون کار نشد نداره

نذار زمان از دست بره. کار از کار بگذره و ببینی عمرت رو پای یه آدم به درد نخور گذاشتی.

برای چیزای سطحی و بی ارزش خودتو فدا نکن عزیز منتو خودت رو دوست نداری وگرنه یک سال به خاطر یه پسر..؟ب ...

عزیزم ۴ ماه پیش یه آدم فوق العاده اومد سمتم 

پولدار وفادار همه چیز تموم از لحاظ ظاهری که معرکه قد بلند ماشین خارجی 

یعنی خودم تعجب کرده بودم که از من خوشش اومده باهاش یه ۱ ماهی حرف زدم ولی خب بازم حسی بهش پیدا نکردم با اینکه از منم کامل تر بود 

اکسم چیز خاصی نداره ولی بدجوری منو میفهنه