2777
2789
عنوان

مستاجر پررو

176 بازدید | 13 پست

چند وقت پیش رفتم در خونه مستاجرمون میخواستم وسیله ای بردارم بهش برخوزده بود و یه جوری رفتار کرد که انگار مزاحمم😐

یه بار دیکه هم کار داشتم تماس گرفتم باهاش بعد چند روز جواب داد و تهش گفت خانمم داره درس میخونه تمرکزش بهم میریزه😑

هر کی منو میبینه میکه کی خونتون خالی میشه بیایم همسایه شما بشیم حالا این واسه من قیافه میگیره انگار من مستاجرشم 😳

ده روز دیگه موعدش سر میرسه میخوام کرایه رو دو برابر ککنم قبول نکرد   بگم تخلیه کنه، والا 😏

دلم پر بود اومدم اینجا واسه همین لطفا کسی قضاوت نکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو دیگه کی هستی

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
منم دوست ندارم کسی تو زندگیم به هر دلیلی سرک بکشه استارتر چون صاحبخونه هستی نباید مزاحم همسایه بشی

مزاحم نشدم کار واحب داشتم دیگه به یک بار رفتن مزاححمت ایججاد میشه؟ 

تو هم مستاجری به خودت زمحمت بده برو خونه دار شو😏

چقدر بدبخت و عقده ای هستی مطمینم کلا دو زار نمیرزه زندگیت 😂 ادمی که اصیل باشه و درست حسابی ندیدم مثل تو بیچاره باشه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

چقدر بدبخت و عقده ای هستی مطمینم کلا دو زار نمیرزه زندگیت 😂 ادمی که اصیل باشه و درست حسابی ندیدم مث ...

بدبخت و عقده ای تویی که بدون اینکه از چچیزی خبر داشته باشی میای تو تاپیک من زررررر میزنی😏

بدبخت و عقده ای تویی که بدون اینکه از چچیزی خبر داشته باشی میای تو تاپیک من زررررر میزنی😏

زر که تو میزنی خونه نداشتن یکیو مسخره میزنی عقده ای بیچاره 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️