2777
2789
عنوان

من غذام که خوشمزه باشه

535 بازدید | 42 پست

حمله میکنم بهش.حمله ها.مثلا امشب پیتزای مورد علاقمو گرفتم.انقدر عجله ای خوردم گلوم زخم شد.انگاری دنبالم کردن یا یکی میخواد از دستم بگیره.آیا عمو اروم تر

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

واقعا آرومتر 😂

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک دوستی دارم مثل شما عاشق غذاست و فقط دست پخت خودش پسندشه طاقت گرسنگی هم نداره اگر تو ترافیک گیر کردیم 

شروع می‌کنه گریه کردن اینقدر با عشق و ولع غذا میخوره آدم گشنش میشه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من رو همه غذاها همینم انگار از قحطی اومدم مثلا اگه پیتزا بخورم تا سرحد مرگ میخورم حتی اگه سیرم بشم ب ...

خدا رو شکر یکی بدتر از منم پیدا شد

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《