2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگوار یه قطره هم دور ریز نداشته  

بهش بگید دو دقیقه هم شلوار رو پاش نگه داره شاید خوشش اومد😑

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مادربزرگ نامزدم ۱۱ تا بچه داره ۹ تا پسر ۲ تا دختر😁حرف چیو میزنی

هرماه هرکدوم از بچه هاش نفری ۲ میلیون بهش میدن شوهرش هم فوت شده ۸۰ سالشه انگار بچه ۱۴ ساله ،،، ماهی بیس تومن مفت مفت گیرش میاد ، تازه عروسش هم براش آشپزی میکنهه

بزرگوار یه قطره هم دور ریز نداشته بهش بگید دو دقیقه هم شلوار رو پاش نگه داره شاید خوشش اومد😑

وایییی 😂😂😂😂😂

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

جدیده؟چون من خانواده مادریم ۱۴ تا بچه بودن شوهرم بشون میگه ۱۴ معصومه😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن