2777
2789

کارخونه تولیدی زده 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگوار یه قطره هم دور ریز نداشته  

بهش بگید دو دقیقه هم شلوار رو پاش نگه داره شاید خوشش اومد😑

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بیشتر ببینید
مادربزرگ نامزدم ۱۱ تا بچه داره ۹ تا پسر ۲ تا دختر😁حرف چیو میزنی

هرماه هرکدوم از بچه هاش نفری ۲ میلیون بهش میدن شوهرش هم فوت شده ۸۰ سالشه انگار بچه ۱۴ ساله ،،، ماهی بیس تومن مفت مفت گیرش میاد ، تازه عروسش هم براش آشپزی میکنهه

بزرگوار یه قطره هم دور ریز نداشته بهش بگید دو دقیقه هم شلوار رو پاش نگه داره شاید خوشش اومد😑

وایییی 😂😂😂😂😂

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بیشتر ببینید

جدیده؟چون من خانواده مادریم ۱۴ تا بچه بودن شوهرم بشون میگه ۱۴ معصومه😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید