سلام دوستان، همسر من به طور کامل گوشی منو هک کرده بوده که از من آتو بگیره، خدا رو شکر من کاری نکردم، فقط چند تا مساله هست، یکی اینکه یه آقایی که قبلا خواستگارم بود همه ش تو اینستا رکوست میداد و خونوادمم میشناسنش و من به داداشم اطلاع دادم که بره باهاش حرف بزنه و بگه مزاحم نشه، مورد دوم یه خانم و آقای مشاور بودن که من در مورد عصبانیت پدرم بیشتر باهاشون حرف زده بودم، مورد سومم یکی از خواستگارهای قبلیم بود که به خاطر رفتار بد مادرش جوابش کردم، اومد و اظهار پشیمانی کرد و گفت که مقصر بوده و از این حرفها منم گفتم قسمت نبوده و الان ازدواج کردم و لطف کن دیگه پیام نده،به نظرتون با این مسایل میتونه علیه من چیزی رو ثابت کنه؟
سال ها دل طلب جام جم از ما میکردوآنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟ آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
اجازه بده پسرخاص رو صداکنم بیاد جواب بده.. پسرخاص ککککککجایی...؟؟؟؟ پس چرا تاپیک شستشوی واژن جلوتر ...
واقعا اونجا بود؟!!!!!!
حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟ آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!