2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دختر منم همیشه اینجوریه.تا پوشکش میکنم کلافه میشم.انواع اسباب بازی میدم دستش ولی بازم موقع شلوار پوشیدنش درمیره.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
بچه خواهر شوهرم هست من خودم بچه ندارم هنوز نزدیک یک سالش داره میشه خیلی گریه می کنه و نمی زاره پو ...

خب چرا میزندش؟بچه س دیگه باید با یه چیزی سرگرمش کنه.به خاطر ترسشه که درمیره اگه واقعا زدتش!!!!!

خیلی زیاد. من با یک عذابی پسر ۱۰ ماهه ام رو پوشک میکنم. یه ماهی هست اینطور شده. فکر میکردم بزرگتر بش ...

دقیقا منم مث شما همین فکرو میکردم.اما تازگیا بعد پوشک کردنش با هزار مکافات با شلوارش فرار میکنه.

پوشک شورتی  پمپرز هم هس تو بازار .ولی قیمتش بالاس.میتونه ازون استفاده کنه دیگه بچه شم نزنه.همش فک میکنم چجوری میخاد بزرگش کنه با این اعصاب؟!!!!

گلم اسم دختراتو تو امضات دیدم ممکنه معنیشم بهم بگی🙇

بله عزیزم.اسماشون کردیه.هونیا  واوش ضمه خونده میشه تو کردی به معنی:شعر و ترانه هانا هم یعنی امید 

منم خیلی بهش میگم به جای زدن باید سرش را گرم کنی تا حواسش پرت بشه ولی هر بار یه سیلی می زنه به بچه ...

من دلم کباب شد واسه بچه بی چاره. خیلی ببخشید اما فکر کنم مادرش مشکل اعصاب داره. درسته که سخته اما این یه مساله طبیعیه. خدا به داد طفلک بچه برسه. تو رو خدا نزارین اینکارو بکنه اگه میتونین