2777
2789
من دلم کباب شد واسه بچه بی چاره. خیلی ببخشید اما فکر کنم مادرش مشکل اعصاب داره. درسته که سخته اما ای ...

واقعا منم ناراحت شدم.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما براتون سخت بوده که اومدین در موردش تاپیک زدین. 

آخه بچه گناه داره

از بس گریه می کنه هلاک میشه

بعضی وقتها رو پاش هم می زنه

پاهاش را باز نمی کنه که پوشکش کنه

اینم عصبانی میشه می زندش

سیلی هم محکم می زنه

فکر کنم روزی چند بار کتک می خوره بچه بیچاره

به نظرم بهشون بگین قبل از باز کردن پوشک بچه باهاش کمی بازی و ناز و نوازشش کنه. بعد با آرامش اینکار و ...

من پوشکشو تو دسشویی باز میکنم اونجا مشکلی ندارم.ولی موقع بستنش میشه با هرچی دم دسته حواسشو پرت کرد.حالا به خاطر پوشک بچه رو بزنه با جبغ ودادش چیکار میکنه خانمه؟؟!!!!!

آخه بچه گناه داره از بس گریه می کنه هلاک میشه بعضی وقتها رو پاش هم می زنه پاهاش را باز نمی کنه که ...

ببخشیداااااااا ولی خا تو سرهمچین مادری.بازم ببخشید دیگه دست خودم نبود.

آخه بچه گناه داره از بس گریه می کنه هلاک میشه بعضی وقتها رو پاش هم می زنه پاهاش را باز نمی کنه که ...

برای اینکه بچه رو ترسونده از اول. بچه من خوشحال میشه بازش میکنم. بعد فوتش میکنم خنک شه کلی ذوق میکنه.